Search Results - Antionline Forums - Maximum Security for a Connected World

Search:

Type: Posts; User: TheRouter; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    16
    Views
    3,692

    Ok, well i have tried these options to no avail. ...

    Ok, well i have tried these options to no avail. as for the post where LinenOise stated 39, 500 im not sure what he meant by that. yes i am on another computer so...as for the deletion of the...
  2. Replies
    16
    Views
    3,692

    Here's the new issue. I can not get the VC++ to...

    Here's the new issue. I can not get the VC++ to uninstall and I can not get the new DL to run either. What should I try now?

    TheRouter
  3. Replies
    16
    Views
    3,692

    I belive that the version of vista is 64 bit. It...

    I belive that the version of vista is 64 bit. It is vista home, but it is on a very new laptop, it a gateway FX P series. here are the specs.

    Gateway
    P-7805u
    Processor: P8400 Intel Dual Core...
  4. Replies
    16
    Views
    3,692

    Update! I decided to run windows update since i...

    Update!
    I decided to run windows update since i hadnt done it yet. Guess what! It did not work either. Now i just get a horrible new error message. Updates were not configured correctly. ...
  5. Replies
    16
    Views
    3,692

    Vista Side-by-Side woes..

    Hey all been a long time since i have been around. Work been keeping me busy most of the time so I suppose thats a goo thing. Anyone, right down to it shall I?

    I have a brand new laptop,...
  6. Replies
    4
    Views
    600

    Yes I built it but, it was an upgrade for an old...

    Yes I built it but, it was an upgrade for an old "Dell Demension 2400" I purchased a Abit SG-80dc and Pentium D 840 Dual Core 3.2ghz. Running 1024mb of 400mhz DDR. An old Radeon 8500 256mb GP, a...
  7. Replies
    4
    Views
    600

    New Installation help:

    I have a computer that has a rather pecuiliar problem, for starters it is all new equipment, and in fine working condition...I can confirm that.. My problem is that when we turn the system on it...
  8. The line of sanity is a tightly drawn thread, and...

    The line of sanity is a tightly drawn thread, and this system is starting to get a little heavy hanging from this thread..

    I have tried pressing "F5" when the "(VIA Technologies INC. VIA VT8237...
  9. Been scowering the internet on this issue and it...

    Been scowering the internet on this issue and it has returned some rather unusual results. To begin with everyone that has had the same issue, has been using S-ATA HDD's, I however have been trying...
  10. Thanks for the reply, now to answer your...

    Thanks for the reply, now to answer your questions:

    no, the new mobo did not come with a new processor.

    I havent noticed any beeps upon start-up, just boot to the 1st boot screen. There...
  11. Well I have looked at nearly everything that i...

    Well I have looked at nearly everything that i can come up with, im not sure however if this board contains the jumper to switch CPU types. What would this jumper be labled as? I tried a different...
  12. Wow, great way of breaking it down nihil, I...

    Wow, great way of breaking it down nihil, I currently have the battery setting out of the system and the system is not hooked up no power is running to it. I will let it set 18-24 hours. However,...
  13. I'll try that, but would that still make it where...

    I'll try that, but would that still make it where the computer will not load into windows? I understand what your saying about the Mobo being and older one, didnt think about that at the time, just...
  14. I've tried most of the basic possiblitys in my...

    I've tried most of the basic possiblitys in my opinion, i have switched out the memory chip, i have tested the hard drive, and made sure that everything is clean and firmly connected. If i could get...
  15. Replies
    13
    Views
    897

    Well I found that it was a defective memory chip....

    Well I found that it was a defective memory chip. What bothers me though, being a defective memory chip, shouldnt it of told me in the post boot that the system was not running the amount of memory...
  16. I am running an EPOX EP 8KRAI Pro, with a 1.4ghz...

    I am running an EPOX EP 8KRAI Pro, with a 1.4ghz Socket A AMD processor. 512meg of ram and the original hard-drive and such. It all worked before I upgraded, so I am not sure what is going on. ...
  17. I had a look at this and switched the ribbon...

    I had a look at this and switched the ribbon cable with the one that came with the Mobo, however I am still having the same problem, along with the same errors. As for any bent pens, there are none...
  18. no 80 Conducter Installed+Cmos Checksum Error

    Well im back again with a new problem....

    I working with an older system at the moment, just ordered a new mobo for it, it is an Epox EP-8KRAI Pro.

    The problem that I am having is on boot. I...
  19. Replies
    13
    Views
    897

    Sorry that I forgot to metion that it was running...

    Sorry that I forgot to metion that it was running Media Center. As for any loose parts, etc, everything is securely mounted and well connected to the correct places. To my knowledge, there was no...
  20. Replies
    13
    Views
    897

    I attempted to run the RConsole, and it failed to...

    I attempted to run the RConsole, and it failed to load due to an error in the OS. The system in question is running Media Center. I then loaded the Media Center CD, and it does not contain a...
  21. Replies
    13
    Views
    897

    XP wont go past boot scree!

    I have a system running, that will not go past the XP load screen. The bar continues to scroll across the screen, and thats it. It will sit there for hours doing that. To make matters more odd, it...
  22. Replies
    11
    Views
    1,230

    Ok I tried a different monitor, and got the same...

    Ok I tried a different monitor, and got the same result, im sure the monitor is working properly as it is the one i am using at this moment. Still cant get the VGA to activate, was there a jumper or...
  23. Replies
    11
    Views
    1,230

    That would probably work but I cant get the...

    That would probably work but I cant get the Integratged VGA to work, nore can I get an AGP graphics card to work...

    What do I do about this

    The Router
  24. Replies
    11
    Views
    1,230

    New Installation Woes

    I recently purchased a new motherboard, processor, memory and cpu fan to upgrade an existing system. After I have everything physically installed on the MB, I hook power to it and can not get the...
  25. Replies
    8
    Views
    714

    According to all of my settings. I do not...

    According to all of my settings. I do not believe that the thing is over-heating.....HOWEVER, it will freeze in the bios. What can cause this? When you turn the PC on, it will run fine a for a...
Results 1 to 25 of 47
Page 1 of 2 1 2