Search Results - Antionline Forums - Maximum Security for a Connected World

Search:

Type: Posts; User: that_is_my_cook; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    958

    yes! Thanks everyone I reformated and...

    yes!

    Thanks everyone I reformated and installed it again, getting rid of the wrong link id'd made. Now it works fine and I got it working


    thanks again
  2. Replies
    18
    Views
    958

    ok... went to /dev ln -s hdc cdrom seemed...

    ok...

    went to /dev

    ln -s hdc cdrom
    seemed to work fine...


    mount -t iso9660 /dev/cdrom /mnt/cdrom
    said /dev/cdrom was not a block device...
  3. Replies
    18
    Views
    958

    arg ok for a bad start I cant delete cdrom...

    arg

    ok for a bad start I cant delete cdrom (even after using the ignore if not empty command)
    it doesnt go away im going to have to change that other thing I changed :p
    So I made a /mnt/cd dir...
  4. Replies
    18
    Views
    958

    Ah ok I think I get it now Ill go try those ...

    Ah ok

    I think I get it now Ill go try those

    Thanks
  5. Replies
    18
    Views
    958

    Again thanks all for help now... I did ls -l...

    Again thanks all for help now...

    I did
    ls -l /dev/cdrom
    and it came back

    lrwxrwxrwx l root root (date) (time) /dev/cdrom -> /mnt/cdrom
    And this looked right (?)

    so I went to...
  6. Replies
    18
    Views
    958

    If it makes it any differnt its a laptop, which I...

    If it makes it any differnt its a laptop, which I dont have much experience with but i think thats still ide?

    Well ill try to mount those

    yes /mnt/cdrom does exist

    I wasnt sure how to make...
  7. Replies
    18
    Views
    958

    hhmm... /dev/hdc allready exits. Im not sure...

    hhmm...

    /dev/hdc allready exits. Im not sure what this means :confused:

    any more ideas about 'is not a block device' ?
  8. Replies
    18
    Views
    958

    Well ive followed the advice and posted the...

    Well ive followed the advice and posted the results from them, simple mount /dev/cdrom gives the error message 'special device does not exist' ill try hdc although im sure I have before...
  9. Replies
    18
    Views
    958

    its phlak www.phlak.org if that helps at all

    its phlak
    www.phlak.org if that helps at all
  10. Replies
    18
    Views
    958

    Right a step in the right direction I think... ...

    Right a step in the right direction I think...

    I did a
    ln -s /mnt/cdrom /dev/cdrom

    (I wasnt sure if this was right)

    /mnt/cdrom was still empty so i tried to mount it again
  11. Replies
    18
    Views
    958

    Thats the best answer ive got from all of four...

    Thats the best answer ive got from all of four forums Ive tried.

    Thanks alot and ill be swapping over to linux partition now...
  12. Replies
    18
    Views
    958

    mounting hell

    Ok... long story short im new to linux and having problems mounting the cdrom drive

    dev/hda2 /ext3 defaults 0 1
    proc /proc proc defaults 0 0
    /dev/fdo/floppy auto user,noauto 00 ...
Results 1 to 12 of 12