Unknown Error Screen
Results 1 to 7 of 7

Thread: Unknown Error Screen

  1. #1
    Senior Member Info_Au's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Melbourne
    Posts
    273

    Question Unknown Error Screen

    If anybody can give me an answer to what this means when i boot up windows each time???

    I will give you all the Antipoints you want.

    See attached photo that i took of screen and read what it all means..
    Share on Google+

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    111
    read this

    http://www.tenberry.com/dos4g/faq/err2002.htm

    and give the antipoints to tenberry

    i hope this help

    bye
    If God had intended
    Man to program,
    we would be born
    with serial I/O ports.
    Share on Google+

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    60

    ...

    The error's are win32 registers. which means it's a windows problem. I know this explanation sucks but either reinstal or try using a boot disk,.
    Share on Google+

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    27
    Maybe I can shed a little more light. Basicly your code (program) is/has been corrupted. Without knowing the OS and the program you were running, I can't give ya much more than that. Here is the bad news, if this is a re-occuring problem (meaning you can recreat it at will) you need to format the hard drive and re-install. I know thats like killing ants with a baseball bat, but........
    Share on Google+

  5. #5
    Senior Member Info_Au's Avatar
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Melbourne
    Posts
    273
    Looks like i need to post some more Info
    I use Win98se and i know the program that is causing this error..
    "Mcafee viruscan"

    I have uninstalled it and no errors on bootup now.
    I guess the thing to ask now is why would it do this??

    Thanks for the replies here too!! Your all close
    Share on Google+

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    27
    I've seen McAfee go crazy before. Its solid with 98se, so there is another program confilcting. You don't have another virus scan going? Nortons? Or that stupid Chip-away bios based scanner? If you have chip-away, turn it off. Also, us msconfig to turn off stuff one by one, its a long slow process, but eventualy you will find out what program it conflicts with. Or, turn off all the boot programs and turn them on one by one. Ether way, make sure you do one at a time.
    Share on Google+

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    60

    McAffee

    You should plug your modem into your phone line. It's proberly them trying to download your hard drive while your booting up ;P

    Try downloading a new version
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •