What kind of connection do you have? - Page 2

View Poll Results: Good Compilers

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Microsoft

    0 0%
  • Borland

    1 50.00%
  • LiNux Compilers

    1 50.00%
  • Other

    0 0%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: What kind of connection do you have?

  1. #11
    I got a 34mb SDH circuit.... no incentive to go home now though
    Share on Google+

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    3

    Unhappy

    I have an Adsl line on 2mbit download and 640j upload

    it ok for me.. but after i put up an box.. it got slower.. som i will sonn get 10mbit line

    Amig
    Share on Google+

  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    800
    I run 56K dialup at home.
    DSL at work.
    T something at school, forgot what they said,
    Have T1 at our warehouse.
    [gloworange]\"A hacker is someone who has a passion for technology, someone who is possessed by a desire to figure out how things work.\" [/gloworange]
    Share on Google+

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    USA
    Posts
    355
    T1 and cable at work 56k at home..
    \"SI JE PUIS\"
    Share on Google+

  5. #15
    Token drunken Irish guy
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    2,813
    Sadly dial-up!
    Share on Google+

  6. #16
    Banned
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    168

    Post

    thx for the replies....sorry for all you dial-uppers...
    Share on Google+

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    193
    I used to have DSL when I lived in the ghetto and it was excellent. Now that I live in the sticks I back to dial up. Its about 5 bucks a month so I guess I cant really complain, but I have this great E-card just sitting there doing nothing. Oh well. Peace.
    [shadow]Prepare ship for ludicrous speed![/shadow]
    Share on Google+

  8. #18
    I have what a minute are you sure your not working for the govt. or some other organization. To be it sounds like your trying to get information off of people, are you a telemarketer..... I don't think I trust you with this information.
    Share on Google+

  9. #19
    Banned
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    168
    FreeOn, might want to ease up on the crack..your paranoia is starting to show...
    Share on Google+

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    6

    Smile

    I have Cable ก 512kbps download & upload 128 kbps
    but the problem here in Argentina is their cost, near U$s 100, very expensive
    \" Mi vieja me dio la Vida, y Racing el Corazon \"
    กกก Aguante Racing Carajo !!!
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •