telnet
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: telnet

  1. #1

    telnet

    I am playing this wargame and i need to use telnet to get to the next level. what i need
    to do is type drill.hackers.org, next to where it says host, but it doesnt work how long should i wait until i get sum thing can you help how thanks!!

  2. #2
    WOW A TRIPPLE POST GOOD FOR YOU!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    262
    thats not really a war game site, more of a find a password site.
    aislinn, Aria, BTBAM, chevelle, codeseven, Cky, dredg, evergreen terrace, from autumn to ashes,hopesfall, hxc, luti-kriss, nirvana, norma jean, shai hulud, this hero dies, tool, underoath, zao,

  4. #4
    Fastest Thing Alive s0nIc's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    1,584
    and its drill.hackerslab.com

    im on level 11... hahaha

  5. #5
    Fastest Thing Alive s0nIc's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    1,584
    or i could be wrong.. who is hosting the game?

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,462
    s0nic, you are right.... LOL
    ( no credit to the one who helped you )
    Im on 11 too

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    243
    Hah I could only beat level 0 :\ show what I know....

    /me goes off to studying.
    Search First Ask Second. www.google.com

  8. #8
    Fastest Thing Alive s0nIc's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    1,584
    lmao ok ok.. Im on level 11 THANKS to ac1dsp3ctrum.. lol

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1
    is it hackerlab.org the same as hackers.com? I come to think about this??
    bla bla bla ..

  10. #10
    no octavio, it's not, i think hackerlab is korean, ah !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •