ZoneAlarm...how do you get rid of it?
Results 1 to 10 of 10

Thread: ZoneAlarm...how do you get rid of it?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    30

    Question ZoneAlarm...how do you get rid of it?

    If you use the uninstall it leaves you still unable to do some programs. I had a terrible time yesterday. I could not connect to the ISP untill I re-installed it!
    my stove is hooked to the internet?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    742
    ZA leaves some files and registry entries behind after a deinstallation. A earlier thread described the problem in depth (the same as you have) and the solution to your problem.

    Try search for Zone Alarm and ZA here at AO and see if you'll find the earlier thread. Im at work and have limited time (cofee break) so I cant find the thread for you, sorry.

    ~micael

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    25

    Lightbulb

    Did you reboot your PC after uninstalling it ?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    458
    here we go man..

    http://www.antionline.com/showthread...ght=zone+alarm

    u'll find what u need ...

    enjoy.
    When the power of Love overcomes the Love of power, the world will know peace... Jimi Hendrix
    -------------------------------------------------------------
    I dream of giving birth to a child who will ask...... what was war?

  5. #5
    Old-Fogey:Addicts founder Terr's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    2,007
    I had some similar problems. You have to get rid of a few files and their registry keys. It's all ZA's fault, it leaves some files left over sometimes.
    [HvC]Terr: L33T Technical Proficiency

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    30
    thanks bimmer, but I did see that post and that's why I went with sygate. Those files were not left on my system. I did find though that the truevector and mini log where looking for files only after I used norton win doctor. I searched out the files and deleted them. Still to no avail I could connect to my ISP, have them verify it, but could not communicate, not even ping. I reinstalled zone and whalla! Oh, and I did a norton uninstall which does a pretty good job of locating all associate files.
    my stove is hooked to the internet?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    458

    Unhappy

    then man ... i'm sorry ... i don't have the right answer for u ... but i'm sure the friends in AO here will help u ...
    good luck
    When the power of Love overcomes the Love of power, the world will know peace... Jimi Hendrix
    -------------------------------------------------------------
    I dream of giving birth to a child who will ask...... what was war?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    13
    I've seen a lot of complaints about ZA....

    *thinkin ZA should write a patch to solve this prob.*
    ~~ Mindy...HERE

    \"It works on MY computer!\"

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    883
    Originally posted here by MindyHere
    I've seen a lot of complaints about ZA....

    *thinkin ZA should write a patch to solve this prob.*
    It has to do with the True Vector technology. Its a pain in the as%#%. Just go here to see how to get rid of it.
    http://www.zonealarm.com/services/support_install.htm
    Bottom of the page for different OS'es......
    The COOKIE TUX lives!!!!
    Windows NT crashed,I am the Blue Screen of Death.
    No one hears your screams.


  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    13
    True Vector Technology. Something new for me to learn about.

    I'll have to look that up..

    Right now I'm using McAfee.com Personal Firewall, but considering Zone Alarm or Tiny since they're free ( McAfee is around $80 a year ) and they look to be about the same thing.

    Gotta have a firewall - after seeing all the pings and attempts to hack into my system I could never go without one now!

    Thanks for the link (http://www.zonealarm.com/services/support_install.htm )

    Want to know all I can about these Firewalls.

    Dinoman - should have enough info here to solve your problem - good luck!

    Are you having fun yet??

    ~~ Mindy...HERE

    \"It works on MY computer!\"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides