New Cisco security tool
Results 1 to 7 of 7

Thread: New Cisco security tool

  1. #1
    Priapistic Monk KorpDeath's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    2,628

    New Cisco security tool

    Check this out. New tool for Cisco shops to check the security settings. Haven't tried it yet, but it looks promising.

    http://www.idg.net/go.cgi?id=643351
    Mankind have a great aversion to intellectual labor; but even supposing knowledge to be easily attainable, more people would be content to be ignorant than would take even a little trouble to acquire it.
    - Samuel Johnson

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,193
    +tive antis Korp. Good post. I'm checking it out tomorrow..
    Trappedagainbyperfectlogic.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    321
    let us know of the results... is it worth it or jsut another one of those ....
    assembly.... digital dna ?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    321
    hey it's the same tool that the sans instiute relases to counter the snmp flaw last week or so
    .....
    and yes it is a good tool
    assembly.... digital dna ?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,193
    ran the CIM on winnt and w2k see my post in the other forum. Hope to do cisco one soon but not finished checking snmp problem yet.
    Trappedagainbyperfectlogic.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,193
    In the msoft security forum
    Trappedagainbyperfectlogic.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,193
    nabylbt - i found it useful. Finished the solaris one now. Odd, takes much longer than w2k one. Popped the box with it and got a crummy score. ck your logs in /opt/CIS/cis-ruler-log.xxxxx <date> after it goes through /etc/passwd, shadow, shells,vfstab, system does the inetd.conf and uses netstat to ck your tcp and udp listeners. finishes with set uid +gid.

    Warning don't run this bZtch on a prod or sb unit it sucks resources bigtime. ck logs when done.
    Trappedagainbyperfectlogic.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •