problems with redirect after login
Results 1 to 8 of 8

Thread: problems with redirect after login

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    7

    problems with redirect after login

    Hi there, I don't seem to be able to download anything because every time I go and click on something, the login screen comes up. I log in, it's happy with that, but then I get redirected to the page I was on before (saying I have to log in to download this file or whatever).
    I've got cookies on and all that, using IE5.

    anyone any clues how to fix this?

    DM
    Share on Google+

  2. #2
    AntiOnline Senior Member souleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Flint, MI
    Posts
    2,884
    Is this happening at one single site, or every site? Could be a problem with the remote machine. If it is happening at every site, then it is your puter having problems.

    Also, you say "download". Does this only happen when you try and download something, or after you log in to a site and click on any link?
    \"Ignorance is bliss....
    but only for your enemy\"
    -- souleman
    Share on Google+

  3. #3
    AO French Antique News Whore
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    2,126
    What OS are you using?
    -Simon \"SDK\"
    Share on Google+

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    7
    oops, sorry should have clarified that a bit- I'm referring to this site- in the downloads section.
    Share on Google+

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    120
    I do not completely understand the problem, can you please elaborate a little bit more.
    \"To follow the path:
    look to the master,
    follow the master,
    walk with the master,
    see through the master,
    become the master.\"
    -Unknown
    Share on Google+

  6. #6
    AO French Antique News Whore
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    2,126
    If I was you, I'll realy double check my security setting. If you're sure that the cookie are accept, you can try to put antionline.com in your Trusted Site Security Zone. You can also check if you're cookie doesn't get delete by a program (The Cookie should be name ComputerName@antitonline.com) . If all that do not work, I cannot help you. Sorry. I can only hope that someone who know more in cookie/authenfication stuff help you.

    Having your OS could realy help.
    -Simon \"SDK\"
    Share on Google+

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    7
    Hi there, seems to all be working today- very strange. Thanks for your help though.

    DM
    Share on Google+

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    1,100
    Greetings:

    From the logs, it looks like it was a cookie problem on your end.

    thread closed.
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •