personal website? - Page 2
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: personal website?

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    132
    it's no problem, you can get programs for that....it's not a big deal to have a dyn IP...
    SlackWare my first, Debian my second....building my box into the ultimate weapon

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16
    basic A +, OS, Linux,Win2k,Win2k Server, and basic networking, topologies and such. Never really went into how port on the router or switch work. Opening or blocking or overflowing were not discussed. I was wondering do they have programs that do such or they personal scripts?
    Computer Hardware Specialist/ Network Administrator
    Computer Networking Systems Technology Degree

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16
    My Os -- windows Xp , sorry I need to put linux 7.0 back on the home desktop
    Computer Hardware Specialist/ Network Administrator
    Computer Networking Systems Technology Degree

  4. #14
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    So you're wanting to know about ports? What are you wanting to do?
    - Maverick

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16
    corect -- open a gateway for my remote software to access a desktop who has the client software installed on it
    Computer Hardware Specialist/ Network Administrator
    Computer Networking Systems Technology Degree

  6. #16
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    Tell us a little more about your network - are you running any firewall hardware, software? What kind of connections do you have, etc? Basically, you are wanting to access the desktop that is on the network at your house from a remote location? For starters here, remote management software like PC Anywhere will do that for you.
    - Maverick

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16
    Ok -- i 've been keeping a low down -so nobdy will boot me off,i didnt know if u could say this or not anywayz -- im using remote anything. Im on a University network and Im trying to access remote network, in which a desktop on that network has the client for remote anything already installed. Everytime i try, im denied..even telent. So i figured sinced it's a secured enviroment over there..it was be a firewall stopping outside access. Correct?
    Computer Hardware Specialist/ Network Administrator
    Computer Networking Systems Technology Degree

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    132

    Re: personal website?

    and we were supposed to get this from

    Does anybody have anything i can view and learn from?
    ???????????????????????????

    I think I'm done on this thread, I'll let others give you what's comming
    SlackWare my first, Debian my second....building my box into the ultimate weapon

  9. #19
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    Do you have permission to access this remote desktop? If so, what were you told to do? If not, you'll receive no help at AntiOnline since this is not a 'hacker' web site.
    - Maverick

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    16
    yeah i was supposed to fix the remote PC -- becuz the yahoo messager is going off and on. So what is the deal? anyways you dont wanna help its cool...
    Computer Hardware Specialist/ Network Administrator
    Computer Networking Systems Technology Degree

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •