dcsimg
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: flash sigs

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    853

    flash sigs

    if anyof you have been to flashkit.com you will c on their forums they can have flash signitures their not to big like 50k or so ? so if you could add it that would be kewl and let us show of our flash skills hehe
    RiOtEr

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Helsinki, Finland
    Posts
    570
    No. Would increase the loading (rendering) time of the pages greatly and is a very needless... You can try to use an animated gif, though?
    Q: Why do computer scientists confuse Christmas and Halloween?
    A: Because Oct 31 = Dec 25

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    109
    Yeah. Although we are here not for the appearence, but to help other guys and learn from them too.

  4. #4
    Originally posted here by ZeroOne
    No. Would increase the loading (rendering) time of the pages greatly and is a very needless...

    I strongly agree....it's getting a little out of hand. My poor, tired 56k modem is struggling as it is without adding more images to download. I suppose I could always stop images being loaded but than I feel like I'm missing out on some thing............

  5. #5
    Get a better connection or else you'll miss out on alot of things. I'm on Dial up aswell but that's changing this weekend. I suggest you do the same. As a note to the flash subject how many people remeber MsMittens Tutorial on hacking flash or checking to see if usefull info is inside.

  6. #6
    Originally posted here by freeOn
    Get a better connection or else you'll miss out on alot of things. I'm on Dial up aswell but that's changing this weekend. I suggest you do the same.


    You're quite right. Perhaps you can give me the money to upgrade...Cash only.

  7. #7
    AO Antique pwaring's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,409
    50k?!? Have you any idea how long that would take to download on a 56kb connection? I'd be sitting here for hours just waiting for everyone's sigs to load, never mind the forums.

    As for getting a better connection, I would if BT would cut the price of broadband to something reasonable that I could afford (certainly not more than £30/month). Until then, I'm stuck.
    Paul Waring - Web site design and development.

  8. #8
    Senior Member cwk9's Avatar
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    1,211
    Flash is like the black plague of 56k.
    Its not software piracy. Iím just making multiple off site backups.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    410
    Ok, people have flash sigs, on a site called flashkit.com. Well that only makes sense! It is a flash site afterall. And AO is a security site. So why not encrypt your sig here?
    savIRC :: The Multi-Platform IRC Client v. 1.8 [Released 9.04.02]

  10. #10
    Old-Fogey:Addicts founder Terr's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    2,007
    Ick! That could be a problem. I already have a flash sig, though, check it out here. It'll probably be too big, since that link doesn't contain size information, but it shou;d appear at... I think it was 400x300.
    [HvC]Terr: L33T Technical Proficiency

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •