Error in New Features forum
Results 1 to 4 of 4

Thread: Error in New Features forum

  1. #1
    Old-Fogey:Addicts founder Terr's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    2,007

    Error in New Features forum

    I see the 'quick post thread' box, and I CAN make threads which show up on the main page, even if people get errors when they try to get to them.
    [HvC]Terr: L33T Technical Proficiency

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    590
    Hmmm...that 'Quick Post Thread' box doesn't appear for me in the 'New Features' forum. I get it in other forums, just not in the 'New Features' forum. Maybe it's cos you are a moderator of another forum that you get it. I dunno, just a thought.

    Unless I'm lost and your talking about something else...??

    Greg
    \"Do you know what people are most afraid of?
    What they don\'t understand.
    When we don\'t understand, we turn to our assumptions.\"
    -- William Forrester

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,463
    Maybe its because you are a moderator? I cant see a quick thread box, Damn you Terr, with your moderational skills

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    262
    Thats weird when I went to New Features Forum I got the Quick Reply box. As for being able to read Terr`s post I couldn`t get to it from front page nor was it on the New Features forum.
    No good deed goes unpunished.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides