hack attack
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: hack attack

  1. #1
    Senior Member linuxcomando's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    432

    hack attack

    Alright, I set up a unix box and i want to have a small wargame so
    heres the details
    ssh -l test 207.233.102.53
    the password: test
    It will prob take a good 5 to ten min to login, this is a security mesure,if you get root have fun

  2. #2
    I just want to say that this IS legit....me and Ben have been talking about this on AIM

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    520
    Hey would you guys like to help me and work for the NWP thing I'm doing? It's also like a wargame type project and I wanna know if ya wanna help. Pm me for details.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    712
    Hmmm...

    Victor Valley Community College (NETBLK-CSU-VVCC) CSU-VVCC
    207.233.102.0 - 207.233.102.255

    Claims to be: wile.victor.cc.ca.us

    Yet:

    Name: wile.victor.cc.ca.us
    Address: 207.233.102.7

    ...though the IN-ADDRs aren't setup.


    (no, I didn't "hack" it)
    \"Windows has detected that a gnat has farted in the general vicinity. You must reboot for changes to take affect. Reboot now?\"

  5. #5
    Senior Member linuxcomando's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    432
    hahah.... Tumble Weed Tech as i like to call it
    draziw your a 1337 h4x0r
    I toor\'d YOU!

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    712
    Ummm... this just looks like a really poorly secured subnet at some (possibly unsuspecting) school.

    And again, I didn't "hack" it or so anything unreasonable or probing... just making a couple of innocent observations. (No offense, but I wouldn't normally try to "hack" anything just because someone posts that someone should try it)
    \"Windows has detected that a gnat has farted in the general vicinity. You must reboot for changes to take affect. Reboot now?\"

  7. #7
    Fastest Thing Alive s0nIc's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Sydney
    Posts
    1,584
    hmm maybe he does own the box or atleast set one up for a wargame but its connected to his school's network.. i do that some times.. i have my own private network in my school's network.. and my network is dedicated to testing things..

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    520
    Yeah, I do that sometimes with mine. I use it also for WebServer and all that because it helps alot with costs! LOL

  9. #9
    Senior Member linuxcomando's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    432
    haaha....i am a unix admin for the school.....draziw....i was being facetious...
    your just mad cuz you cant hack it j/k
    I toor\'d YOU!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    712
    Originally posted here by linuxcomando
    haaha....i am a unix admin for the school.....draziw....i was being facetious...
    your just mad cuz you cant hack it j/k
    LOL... nope - didn't even try... just some very basic enumeration. Like I said, not like me to just "try something" that I'm not sure I have any business doing - perhaps if I had a signed request asking me to give it a try, then...

    BTW, if you're a UN*X admin for them, you should get them to at least fix their DNS and the like...
    \"Windows has detected that a gnat has farted in the general vicinity. You must reboot for changes to take affect. Reboot now?\"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •