i need some one who can show me..
Results 1 to 9 of 9

Thread: i need some one who can show me..

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2

    i need some one who can show me..

    can anyone who specializes in windows help me out? Id like to learn how to find wormholes or open ports and how to access them, thanks.
    ---------Phurien--------------
    one who brings in fury
    for his own personal gain.
    ---------------------------------

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    114
    command prompt in dos....type

    netstat -an

    this will show you all the active ports on your machine....connections that are established, or listening....

    then go to:

    http://www.google.com

    and you will have a wealth of answers to all of your questions, right at your fingertips


  3. #3
    AntiOnline Senior Medicine Man
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    724
    Hehe.....I like fire
    It is better to be HATED for who you are, than LOVED for who you are NOT.

    THC/IP Version 4.2

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    137
    <flameshield> Phuien get yourself a port scanner, a program called Super scan is a good one, Google for it. After you have this program scan some of ur friends(with their permission) to see what ports they have open . Play around with it a lil bit, thats the way everyone learns!</flameshield>
    Just my two cents,
    XPaCiScOoL

    [glowpurple]\"Your Smallest Flaw is my greatest Strength.\" - Me[/glowpurple]

  5. #5
    Flash M0nkey
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    3,447
    Id like to learn how to find wormholes
    yeah and so would Captain Janeway so that she and her crew could return to the Alpha quadrant
    /me would just like to point out that I am not a trekkie - just that voyager is a good sci-fi show

    v_Ln

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    310
    coincidence!
    here's an article concerning what you were looking for
    http://neworder.box.sk/newsread.php?newsid=4476
    script language=\"M$cript\";
    function beginError(bsod) {
    return true; }
    onLoad.windows = beginError;

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2
    i think i asked my question wrong....I know about port scanners and all that but, after i find the ports what do i do, thats what i mean. sorry about that.
    ---------Phurien--------------
    one who brings in fury
    for his own personal gain.
    ---------------------------------

  8. #8
    AO Curmudgeon rcgreen's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,716

    Thumbs up

    Well, if you're on the "defending" team,
    you close the ports.
    If you're playing "offense", you exploit
    them.
    I came in to the world with nothing. I still have most of it.

  9. #9

    Cool

    will .. after u done aport scan , c what port is open. then go get aports list .. look at every open port with witch backdoor / exploit u can connect to the computer(ask for permision first), and try 2 connect 2 that IP in that port , i will can not connect to every port , but maybe u will connect at some ports that u want ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides