aO kicks?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: aO kicks?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    36

    aO kicks?

    Well, friends, i got a silly question for you. When i'm looking a thread or simply reading a AO section for more than a few minutes, it seems to kick me out. Is it my system, AO or...?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    36
    I must write a second post, because if i want to write more than 6 lines, which takes me about 2 minutes, it appears the window of " no logged in". PLEASE HELP ME!!

    (Or simply, am i such silly?)

  3. #3
    AntiOnline Senior Member souleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Flint, MI
    Posts
    2,884
    Do you have your cookies turned on?

    Check your "site settings" also...
    \"Ignorance is bliss....
    but only for your enemy\"
    -- souleman

  4. #4
    Hi mom!
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,103
    It's not AntiOnline...
    I wish to express my gratitude to the people of Italy. Thank you for inventing pizza.

  5. #5
    I'd rather be fishing DjM's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    The Great White North
    Posts
    1,867
    Originally posted here by Guus
    It's not AntiOnline...
    If it's not AntiOnline, then what is it? It's been happening to me for about three days now, as I outlined in this thread:
    http://www.antionline.com/showthread...hreadid=229552

    DjM

  6. #6
    Hi mom!
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,103
    Weird. All I can say is that I did not ever have the problem. I have been surfing AO on Win98 and Windows 2000, using Internet Explorer 5.5, 6, and Mozilla (0.9.7 trougth RC3), if I remember correctly. I did not configure any of the browsers, I made no changes to cookie/security settings whatsoever...
    I wish to express my gratitude to the people of Italy. Thank you for inventing pizza.

  7. #7
    I'd rather be fishing DjM's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    The Great White North
    Posts
    1,867
    Can anyone can throw me a bone on this one, it is getting very frustrating. I am not blaming AO, it's likely in my set-up, but I think I have checked everything.

    Thanks

    (****, it just happened again.....help)
    DjM

  8. #8
    I'd rather be fishing DjM's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    The Great White North
    Posts
    1,867
    Greetings All:

    I caused some strangeness with cookies the other day. If you're having problems, try deleting your AntiOnline cookies and logging in. That'll take care of the problem.

    thanks.

    thread closed.


    __________________
    JP


    Thanks JP, I was going nuts, hope this works.

    DjM

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    346
    This is happening to me too, I'll see if that helps (if I can find the cookies at school!)

    SSJVegeta-Sei


    Pierce me with steel, rend me with claw and fang; as I die, a legend is born for another generation to follow.
    An\' it harm none, do as ye will. - Wiccan Rede

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,462
    Originally posted here by DjM


    If it's not AntiOnline, then what is it? It's been happening to me for about three days now, as I outlined in this thread:
    http://www.antionline.com/showthread...hreadid=229552

    <ms tech>Welll, I could give you the technichal reason why it wont work.... But youll never get it, So just restart your computer.... And always remember LINUX IS EVIL?!?!?!?!</ms tech>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •