Whenever the pages load
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Whenever the pages load

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    70

    Whenever the pages load

    Whenever I goto antionline.com or click on the of the member options I get messages like this before the actualy page comes up.

    Warning: Division by zero in c:\apache\htdocs\index.php on line 101

    What up with that?
    Share on Google+

  2. #2
    AntiOnline Senior Member souleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Flint, MI
    Posts
    2,884
    I have never seen that. Is it showing up in your browser? What OS/browser are you using?
    \"Ignorance is bliss....
    but only for your enemy\"
    -- souleman
    Share on Google+

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    800
    [gloworange]\"A hacker is someone who has a passion for technology, someone who is possessed by a desire to figure out how things work.\" [/gloworange]
    Share on Google+

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    297
    I have seen it once or twice. Have never had any issues, so I never even thought twice it...

    -I know it doesn't help...
    Share on Google+

  5. #5
    I see it too. Looks weird too.
    Share on Google+

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    70
    Damn windows apache
    Share on Google+

  7. #7
    AntiOnline Senior Member souleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Flint, MI
    Posts
    2,884
    Umm, antionline isn't running on windows..... Not sure why you are getting that error...
    \"Ignorance is bliss....
    but only for your enemy\"
    -- souleman
    Share on Google+

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    144
    I just started noticing it. I saw it last night on my home pc. I assumed it was cause my firewalls were blocking cookies and stuff. However, I also saw it on my computer this morning at work for the first time, I am on this site all day at work :-) It may be a problem with the site ?
    M$ support is like shooting yourself in the left foot and then putting a band-aid on the right one.
    Share on Google+

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    151
    when i used my dad's computer to visit AO i saw this error as well, there's not much differance between our two computers other than this one is running 95....and i'm browsing with IE 5.5 maybe that might be the problem?
    -[h3llbringer] is back, again.
    -MSN CLoNE.
    Share on Google+

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    634
    I viewed it 2 time today going into my account profile and options and I'm under XP/IE6 but I had never seen it before here.It must only be some server configurations made today.
    Life is boring. Play NetHack... --more--
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides