blinking dates
Results 1 to 8 of 8

Thread: blinking dates

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    14

    blinking dates

    why are the dates in this thread blinking.

    http://www.antionline.com/showthread...hreadid=114956

    # negative_zero
    Share on Google+

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    1,050
    because the thread is more than 2 weeks old
    By the sacred **** of the sacred psychedelic tibetan yeti ....We\'ll smoke the chinese out
    The 20th century pharoes have the slaves demanding work
    http://muaythaiscotland.com/
    Share on Google+

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    14
    because the thread is more than 2 weeks old
    is that a new feature.

    # negative_zero
    Share on Google+

  4. #4
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    Originally posted here by negative_zero


    is that a new feature.

    # negative_zero

    It's not really a new feature, and definitley not a bug. The blinking dates have been around for some time to my knowledge...
    - Maverick
    Share on Google+

  5. #5
    The Iceman Cometh
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    negative_zero > If my memory serves me correctly, it was set up two or three months ago. I'm not exactly sure on the exact date. I'll look for it post the forum where it was originally set up when I find it.

    AJ

    EDIT: I can't find it. I thought it was in the New Features, but I guess not... :-( Sorry.
    Share on Google+

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    73
    Because this site is L@/\/\ like you!
    Share on Google+

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ireland
    Posts
    735
    Yes, it's a new(ish) feature so you don't end up reading really old threads.
    Share on Google+

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    712
    Originally posted here by avdven
    EDIT: I can't find it. I thought it was in the New Features, but I guess not... :-( Sorry.
    Took me about two minutes. It's in the New Features area, in this post
    \"Windows has detected that a gnat has farted in the general vicinity. You must reboot for changes to take affect. Reboot now?\"
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •