nbtstat problem with windows XP
Results 1 to 7 of 7

Thread: nbtstat problem with windows XP

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    56

    nbtstat problem with windows XP

    I use windows XP professional (recently upgraded from Home ed.). On home edition, I was able to get nbtstat to work, although I don't remember exactly what I did, but I'm sure I did it in professional. However, professional still won't let me use nbtstat. I know for a fact my firewall is not to blame because I can turn it off and nbtstat still won't work.

    my guess is it's a routing problem or something. I have NetBIOS enabled over TCP/IP for my internet connection, but I can't get nbtstat to work. any help would be greatly appreciated

    -Nitro-

  2. #2

  3. #3
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    56

    lol....

    I am such an idiot...
    I was testing nbtstat by using it against my girlfriend's computer, and she failed to mention she blocked netbios (which she did just recently)...lol, thanks for your help anyway...

    I learned my lession...how dumb is that lmao

    -Nitro-

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    1,462
    Your welcome..... Try to search on google before you ask a question here

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    149
    dont worry we all do stupid things

  6. #6
    Member
    Join Date
    Sep 2001
    Posts
    56
    I do search google...all the time as a matter of fact. that's one reason I don't post questions here very often; I can find what I need on my own.

    it's just that this nbtstat thing had me stumped....and in the end it wasn't even a nbtstat problem...I was just being an idiot for trying it against a blocked service.

    -Nitro-

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    49
    That was great ac1d.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •