help plz help insatlling red hat 7.3 - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Thread: help plz help insatlling red hat 7.3

  1. #11
    Unplug ypur box, open the puter and look for a jumper near the battery that said on the board "lr cmos" it will be a 3 pins connector, numbered 1 2 3 (duh!) and it will be a jumper btwn 2 and 3 (correct me if i'm wrong) what u need to do is switch the jumper to the pins 1 and 2... Wuala!! psswrd gone.
    Close everything turn your puter back on, to the bios setup check the boot order and thats it!.
    If It doesn't work follow netman's instructions.
    \"Knowledge is Power\"

  2. #12
    prodikal

    Lets assume you have a bootable floppy. Any MS os will work

    At the a:\ prompt type "fdisk /mbr" that will clear out Linux, NT 2000 and XP
    then type fdisk and totally clear your hard drive
    do not format since linux will now treat this as a brand new drive.

    the format command is format c:\ but I don't think that will work if you are on the c: drive.
    THE FDISK will clear the drive use it.

  3. #13
    Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    32
    The cmos battery is just like a large watch battery. Not hard to find at all. If you have a 98 boot disk, put that in there and boot off of it (if you can) once you get to the prompt, goto the cd drive and browse your linux disk. Go to the boot section on it (cant remember what it is called) and find the autoboot.bat file. once you are in the same directory as that, just type in autoboot and away you should go.
    Bolt actions speak louder than words.

  4. #14
    Gray Haired Old Fart aeallison's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Buffalo, Missouri USA
    Posts
    888
    <edit>Put the jumper back on the first two pins before powering it back up...</edit> Thought I would add that...

    Unplug ypur box, open the puter and look for a jumper near the battery that said on the board "lr cmos" it will be a 3 pins connector, numbered 1 2 3 (duh!) and it will be a jumper btwn 2 and 3 (correct me if i'm wrong) what u need to do is switch the jumper to the pins 1 and 2... Wuala!! psswrd gone.
    I have a question; are you the bug, or the windshield?

  5. #15
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    1,049
    ok heres what i get when i but up from my win 98 boot disk and type fdisk/mbr/
    fdisk
    your computer has a larger disk space than 512MBthis version of windows includes improved support for large disks resulting in more eficient use of disk over 2 GB to be formatted as a single drive
    IMPORTANT:if you enable large disg support and create any new drives on this disk, you will not be able to access you will not be able to able to access the new drives using other operating systems including some versions of windows 95 and NT,as well as earlier versions of windows and MS-DOS.in additiondisk utilities that were not designed explicity for FAT 32 file system will not be able to work with this disk if you need access this disk with other operating systems or older disk utilities
    do not enable large disk support........?[Y]

    if i click yes i get the folowing options
    1.create dos artion or logical dos drive
    2.set active partion
    3.delete this partion
    4.disply partion information

    if i choose the option no not to create a large drive i get the same menu what do i do from here ?
    By the sacred **** of the sacred psychedelic tibetan yeti ....We\'ll smoke the chinese out
    The 20th century pharoes have the slaves demanding work
    http://muaythaiscotland.com/

  6. #16
    OK
    fdisk /mbr thats fdisk space /mbr
    choose 3 you don't need to create you need to delete

    Assuming one drive and one letter C=the whole drive

    the commands would be

    fdisk /mbr
    fdisk
    3
    delete the partiotions
    esc esc esc
    a:\
    remove floppy & reboot

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    1,049
    umm that aint working any other suggestions
    By the sacred **** of the sacred psychedelic tibetan yeti ....We\'ll smoke the chinese out
    The 20th century pharoes have the slaves demanding work
    http://muaythaiscotland.com/

  8. #18
    AO Curmudgeon rcgreen's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    2,716
    First, check this link to a utility that will recover
    the BIOS password,

    http://www.antionline.com/attachment...tachmentid=444

    Then you can go back to the beginning and boot from your CD

    Fdisking and formatting your drive at this stage is a waste of
    time because the install program on the CD will want to
    do it again anyway. That BIOS password is your main problem.
    I came in to the world with nothing. I still have most of it.

  9. #19
    prodikal,
    Does that mean you still have a Windows 98 PC?
    Or that you now have a PC with no OS and you can't boot from the cdrom?
    What type of PC are you using for these posts?

  10. #20
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    1,049
    it mean`s i still sadly have win 98 netman and ty rc green gonna check out that attatcment

    EDIT: rcgreen how do you use the bios password cracker it doesnt seem to work it says the program has allready finished when i start it up ? *im confused*
    By the sacred **** of the sacred psychedelic tibetan yeti ....We\'ll smoke the chinese out
    The 20th century pharoes have the slaves demanding work
    http://muaythaiscotland.com/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides