kppp dialer problem
Results 1 to 4 of 4

Thread: kppp dialer problem

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    25

    kppp dialer problem

    hi brothers
    Here is a peculiar problem i am facing.I connect to the net with kppp dialer.The connection gets established but the browser does not show anything.I tried both netscape and mozilla on RedHat 7.2 system. What could be the problem ?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    508
    Have you check your firewall...I have one problemm before..buat after I reconfigured..my firewall everhing back to normal..
    check your Ipchains or your iptables.
    Not an image or image does not exist!
    Not an image or image does not exist!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    1,050
    try what sweet_angel said i had a lot of problems when i installed firestarter yesterday i locked my box up so tight it wouldnt resolve any host. im going to uninstall that firewall it made my box act weird i think it was conflicting with something oh well gives me something to do today. are you using a firewall like firestarter if you are boot up in to an interactive setup and boot everything exept your firewall thats what i had to do and use the redhat default to keep you safe the now hope this helps
    By the sacred **** of the sacred psychedelic tibetan yeti ....We\'ll smoke the chinese out
    The 20th century pharoes have the slaves demanding work
    http://muaythaiscotland.com/

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    25
    hi brothers,
    I got the solution to this problem from one of my friends in my city.I had to edit /etc/resolv.conf and add the line
    nameserver = <ip of isp>
    And now it is working.Thank u all.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •