problems with word 2000 need help
Results 1 to 10 of 10

Thread: problems with word 2000 need help

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    36

    problems with word 2000 need help



    I have problems with word 2000


    Word will not open. It freezes and I have to Ctrl,Alt and
    Delete. When doing this the computer tells me that the
    system resourses are dangerously low. NEED HELP.



    paladin

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    112
    First step I would take would be to delete (or rename if you prefer) the normal.dot file. If this file is missing word will autmatically re-create it when it is started, but if it is corrupted it can cause word to hang on startup or other strange behavior.
    If you receive something that says \'Send this to everyone you know,\' pretend you don\'t know me.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    651
    Good advice magnoon. paladin: How much RAM do you have? What OS are you using? Have you updated to the latest version of Office 2000? It is available from the windows update page if you haven't. Have you tried rebooting? (I know it seems silly, but many times people receive this error because the page file needs to be refreshed. The only way to do this efficiently is to reboot.)
    Opinions are like holes - everybody\'s got\'em.

    Smile

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    36

    RAM



    t2k2


    tHIS IS My Friend's laptop

    It's got 256 ram, crappy OSWindows ME, , updated office 2000............


    paladin

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    458
    lol, if it's crappy windows , why don't u go for linux.

    and even if u r a ms win familiar os user, linux mandrak looks friendly and easy to use.
    When the power of Love overcomes the Love of power, the world will know peace... Jimi Hendrix
    -------------------------------------------------------------
    I dream of giving birth to a child who will ask...... what was war?

  6. #6
    The Doctor Und3ertak3r's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    2,743
    Yes paladin ME was crap,

    But how did you go with the advice? what magnoon has recommended has worked for me many times..

    Cheers
    "Consumer technology now exceeds the average persons ability to comprehend how to use it..give up hope of them being able to understand how it works." - Me http://www.cybercrypt.co.nr

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    321
    try also to get the patches for the office I had the same problem but with the patch it fixed it
    assembly.... digital dna ?

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    2
    Ohh, I know the fix...
    Upgrade to Office XP. My friend Bill tell me that all the versions before XP had bugs in them but, this time they got it right!
    Oh and this thing below will work too. Good advice magnoon!

    First step I would take would be to delete (or rename if you prefer) the normal.dot file. If this file is missing word will autmatically re-create it when it is started, but if it is corrupted it can cause word to hang on startup or other strange behavior.
    42

  9. #9
    Member
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    45
    Originally posted here by Washedupadmin
    Ohh, I know the fix...
    Upgrade to Office XP. My friend Bill tell me that all the versions before XP had bugs in them but, this time they got it right!
    For troobleshooting, MS apps many times, what Magnoon describes as a solution should do the job... As for Office XP and being a MS oriented tech... I can say one thing... Microsoft will always give me job... since there is no such thing as a MS apps without any bugs...

    Like I've heard in the past... Microsoft, it's not a bug, it's a feature !

    Good luck !

    Ooohhh... and if the deleting the normal.dot file don't work... It's always a good thing to run an antivirus software on your computer !

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    36

    Thanks



    Thanks Guys


    Did what magnoon
    suggested and it work fine ...


    Silly normal.dot file was corrupted


    Paladin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •