Profile Picture Will Not Display
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Profile Picture Will Not Display

  1. #1
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884

    Profile Picture Will Not Display

    Does anyone else have this issue?

    ISSUE:
    ========
    After the site migration, the picture in my user profile has dissapeared.

    ATTEMPTS TO RESOLVE:
    ======================
    1) Tried to upload the same picture again. The site reports that a picture has been uploaded yet none is displayed.

    2) Tried to right click on the missing image icon and selected "show picture". No change.

    3) Changed the name of the image and tried to upload again. No change.

    4) Tried to upload with Mozilla 1.2.1. No change.

    Does anyone have a contact info for the new webmaster? I'd like to resolve this little annoyance.

    Thanks!

  2. #2
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    LordB is the new administrator and he does read the Bugs forum daily. Have patience and he will reply.
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  3. #3
    Senior Member tampabay420's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    953
    i doubt that anything will be done in any kind of speedy manner... very few (none that i know of) bugs are ever dealt with- although it would be nice if this new company would actually fix the known bugs... that'd be nice LordB huh? maybe he will make us all happy

    good luck on the bugs (lordB) we're counting on ya!
    yeah, I\'m gonna need that by friday...

  4. #4
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    This is an addition to my original post above...

    In the Profile area, I now see this error at the bottom of the window where photos are uploaded:

    Current Photo: Error: file 127654_photo.jpg not found.

    Hope this sheds some light on the issue for the webmaster.
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

  5. #5
    AO übergeek phishphreek's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    4,325
    Hmm... my pic is still in my profile.

    Have you tried to upload a different pic? If so, did that work? I'm pretty sure that it will only keep one file in there for you, so my thinking is:

    Upload a different pic. Then check to see if that worked. If so, then put back your old pic. That will overwrite the one you just uploaded and it should be all good.

    Just an idea...

  6. #6
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    Yeah Phish, I've tried all that already. My guess is the issue is on the server side. Unfortunately, I can't get to that

    Thanks for the suggestion!
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

  7. #7
    Server guy
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    302
    this is all fixed. It was another path issue movieng from w2k->*nix. and also with the database on a differnt host.

    LordB

  8. #8
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    LordB,

    Thanks for your efforts.

    I went back to upload my picture. Here are my new results:

    Specify my path using BROWSE.
    Click UPLOAD PICTURE
    The web page reloads immediately, wiping the path and no picture upload is attempted.

    It appears that the upload php script doesn't run as this is an immediate response.

    I hope these clues are meaningful to your troubleshooting.

    Thanks again for your help.
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

  9. #9
    Server guy
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    302
    look at the bottem of the page and see if its not giveing you some error. I was able to upload a pic w/o problems.

    LordB

  10. #10
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    OK, I browsed to my JPG file then clicked upload. Here is what I saw after the upload.php page finished loading:

    Current Photo: File has yet to be uploaded
    Current Photo Description: There was no file uploaded, so there is no description

    NOTE:
    I've also tried the steps noted above on three different machines (all on different networks). All three machines yield the same result which leads me to conclude that it is account specific. Any way of checking into this?

    Thanks!
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •