attachment problem
Results 1 to 4 of 4

Thread: attachment problem

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    51

    attachment problem

    I still cant upload my picture, but now it seems i cant insert an attachment in my thread. I have tried renaming the picture and using multiple browser's but no luck. The page isnt showing any errors it just refreshes and then shows nothing but the text in the post. Is anyone else having this problem?
    Now get off your bum and download it! www.linuxISO.com

  2. #2
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    What kind of picture/attachment is it? jpg? bmp? pcx?
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    51
    it's a jpg. When i tried it and it didnt work i changed it to a bmp, but it still wouldnt upload. When i hit upload it just refreshes the screen. It very frustrating because i can put my profile pic up either.
    Now get off your bum and download it! www.linuxISO.com

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Yes
    Posts
    4,424
    You probably already know, but profile pics should be in jpg-format, smaller than 175k and within 430 x 430 pixels...
    It shouldn't matter for attachment, as long as you keep them smaller than 1MB.
    There have been problems in the past with people using Opera... if you're sure your pic is within the limits, and you tried uploading it with IE, I'd say you indeed have a problem

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •