InternetExplorer6-wont let me out?
Results 1 to 8 of 8

Thread: InternetExplorer6-wont let me out?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    14

    InternetExplorer6-wont let me out?

    [glowpurple]NO PAIN NO GAIN[/glowpurple]
    Share on Google+

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    772
    ??????? What are you talking about. Don't post meaningless
    The above sentences are produced by the propaganda and indoctrination of people manipulating my mind since 1987, hence, I cannot be held responsible for this post\'s content - me

    www.elhalf.com
    Share on Google+

  3. #3
    Leftie Linux Lover the_JinX's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Beverwijk Netherlands
    Posts
    2,535
    ehm..

    cybersiouxxx I know you might think we can read minds and all kind of magic stuff..

    but a little more info could never hurt..

    - Windows Version
    - Won't let you out of what
    - Etc..


    I do remember hearing something about people being abducted by internet explorer and forced to watch porn 24/7..
    ASCII stupid question, get a stupid ANSI.
    When in Russia, pet a PETSCII.

    Get your ass over to SLAYRadio the best station for C64 Remixes !
    Share on Google+

  4. #4
    Could you be a bit more specific ?
    Can you not connect to any sites on the internet ?
    Did you check your IP configuration ? (ipconfig /all from the command line)
    Are you in a network ? Firewalled ?
    Do you get error messages ?
    Can you ping sites ?
    Share on Google+

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7
    There are a few things to check when this happens.
    First check inside
    Tools>Internet Options>Connections tab>LAN Settings and check to see if you are setup to use a proxy, uncheck the box if checked (or check it and configure the correct proxy server if you use one.)

    Next, if you are using any type of firewall or internet security program you may need to configure it to allow you out. Consult the help files or manual for this if you cannot figure it out.

    Another thing to check is if you are setup for a static or dynamic IP. You may need to perform a '/release' '/renew' to obtain a new fresh IP.

    These are just a few suggestions to try if you have not already. Hope this helps!


    How did you post this message if you cant get IE to work?
    \"Now yer diggin where the taters grow!\"
    Share on Google+

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    315
    But wait... SuperNau+ you can read minds. cybersiouxxx was right, people do read minds here. awww... maybe not.

    On a serious note, cybersiouxxx what exactly are u referring too. I figure you must have pressed submit post by mistake or you having some network problems.

    Give us a little info at least and maybe we will be able to help.
    - The mind is too beautiful to waste...
    Cutty

    Share on Google+

  7. #7
    Senior Member tampabay420's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    953
    could be frozen? is it chromeless(ie no menu, bars, etc)?

    there have been a few posts on bugtraq about chromeless IE windows and some of the tricks malicious web-masters use them for...
    yeah, I\'m gonna need that by friday...
    Share on Google+

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    594
    Originally posted here by the_JinX

    I do remember hearing something about people being abducted by internet explorer and forced to watch porn 24/7..
    And what is wrong with that?
    Share on Google+

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •