help
Results 1 to 9 of 9

Thread: help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    15

    help

    hello all,
    i need help. i'm working on teh school's computer and the blue screen of death fell upon me. after i downloaded, ran AdWare, and delted a bunch of useless files.
    how do i fix it?? any suggestions would be welcomed....

    it's a P3, WinMe, Dell

    thanks
    _P
    \"Ships in the harbour are safe, but that is not what ships are made for\" -Unknown

  2. #2
    Here is the source of your problem:

    ...delted a bunch of useless files.
    I would suggest you undelete them. AdAware dosen't remove anything but adware/spyware.
    “The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.” - Martin Luther King, Jr.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    15
    when i boot up it just brings up a blue screen
    \"Ships in the harbour are safe, but that is not what ships are made for\" -Unknown

  4. #4
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    Does the blue screen say anything? If so, please post it here.
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

  5. #5
    Fdisk
    “The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.” - Martin Luther King, Jr.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    15
    bluscreen is just a blue screen....i can hear the windows loading sound, after that nothing...
    how do i run fdisk??? i cant get to the dosprompt?
    \"Ships in the harbour are safe, but that is not what ships are made for\" -Unknown

  7. #7
    Master-Jedi-Pimps0r & Moderator thehorse13's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Washington D.C. area
    Posts
    2,884
    Did you hit F8 as the box was booting? If not, do that and see if you can possibly get into safe mode.
    Our scars have the power to remind us that our past was real. -- Hannibal Lecter.
    Talent is God given. Be humble. Fame is man-given. Be grateful. Conceit is self-given. Be careful. -- John Wooden

  8. #8
    Senior Member nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,190
    Have you any idea what files you deleted?

    What made you decide that they were useless?

    Cheers


    EDIT: Have you got a WIN98 boot disk and/or the WINMe CD?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    15
    ok..problem fixed....i hit F8 (accidentally probably) and i logged in on safe mode. i undeleted whatever i had delted, and ran sys restore (twice) after that i had to reboot again, load standard settings for sys setup, and it came back...hallelujah
    \"Ships in the harbour are safe, but that is not what ships are made for\" -Unknown

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •