pop ups
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: pop ups

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2002
    Posts
    25

    pop ups

    I have Pop up stopper, Sure Clean Pro. I have no idea how but i am being slammed with pop ups no matter what i seem to do. Is there something right out loud i am missing? When i get up in the morning my IE is three rows deep. I just walked into the room and an alta vista search page was open searching "cheers" Thanks for any help.
    Just when i got used to yesterday, along came today.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,130
    My best advice would be to block popups at a firewall level. ZoneAlarm works perfectly for me. It blocks all the popups I don't want (i.e. porn ads) and allows the ones I do want (i.e. banking windows). Between that and the popup blocking on NS7 I am no longer bothered by popups in any way. Unless you're talking about Windows Messenger popups, in which case you just need to disable the service.
    Government is like fire - a handy servant, but a dangerous master - George Washington
    Government is not reason, it is not eloquence - it is force. - George Washington.

    Join the UnError community!

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,914
    Sounds like you have to worry about adware and spyware more than anything else. I'd suggest you pick up a copy of SpyBot S&D from http://www.safer-networking.org/. This should get rid of all the pop-up ads when you aren't browsing. Also if you want a handy pop-up stopper. I've used Pop-up Stopper Free before and it's decent, but the best results I've had are with the Google Bar. The Pop-up stopper feature is very handy because you can allow pop-ups on certain sites (Such as AO... which requires seperate windows when you click on certain links) -- http://toolbar.google.com/
    IT Blog: .:Computer Defense:.
    PnCHd (Pronounced Pinched): Acronym - Point 'n Click Hacked. As in: "That website was pinched" or "The skiddie pinched my computer because I forgot to patch".

  4. #4
    Macht Nicht Aus moxnix's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Huson Mt.
    Posts
    1,752
    Well, I'll tell you what worked for me.
    Spybot S&D (Free Program) Here
    AdAware (Free Program) Here
    and the Google Search bar. Here
    That is for Internet Explorer. I use Mozilla as a browser most of the time and that has an excellent popup stopper built into it.
    Moxnix

    Damn, beat by everybody....lol
    \"Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, Champagne in one hand - strawberries in the other, body thoroughly used up, totally worn out and screaming WOO HOO - What a Ride!\"
    Author Unknown

  5. #5
    The Iceman Cometh
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Make sure your messenger service is disabled. If you don't know how to do it manually, go to www.grc.com and download the messenger disabler tool.

    AJ

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2002
    Posts
    25
    Thanks to all, this IS the place to be
    Just when i got used to yesterday, along came today.

  7. #7
    Open up DOS

    @ c:\ type

    net stop messenger

    Winblows messenger service will disable...

    Star****ers|Inc

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,130
    To disable Windows Messenger popups, you do not need a program to do it for you. Simply disable the messenger service. Attached is a screenshot wich should explain how
    Government is like fire - a handy servant, but a dangerous master - George Washington
    Government is not reason, it is not eloquence - it is force. - George Washington.

    Join the UnError community!

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    156
    Originally posted here by Star****ers|Inc
    Open up DOS

    @ c:\ type

    net stop messenger

    Winblows messenger service will disable...
    If you do that, the service will start back up upon reboot. You need to disable the service completely like in Striek's screenshot.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    349
    you can try crazy browser search on google for it.its little bit slow but you wont have no one pop up.
    good luck

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •