FTP Server
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: FTP Server

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    130

    FTP Server

    Do i need anything special to setup an FTP server.

    I have the software.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Memphis, TN
    Posts
    3,747
    If you already have the FTP server software, then no, you don't need anything else.
    =

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    877
    Originally posted here by mikem0327
    Do i need anything special to setup an FTP server.

    I have the software.
    If your going to do some major swaping I'd suggest geting the usual stuff... AV, anti- spy/adware, trojan removal. But if you already have software to setup FTP then why bother asking?

    /edited: Damn Cheyenne1212, I go get something to eat and BAM someone beats me to a fresh thread.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    130
    Well..

    I am behind a router and i am using Bullet Proof FTP

    I ask my friends to connect and every time it says connection failed

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    156
    you need to open up the FTP ports (20 and 21 ) on your router and if you're using private addresses (RFC 1918) then you will need to forward those ports to whatever box your FTP server is.

    **EDIT**
    Make sure that box is patched if you're making it available on the net.
    t.e.k.n.o.

  6. #6
    Member
    Join Date
    May 2003
    Posts
    42
    You need the hardware too

    Cheers
    antisecurityboy

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    130
    I set myself up as a DMZ is that good enough

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    18
    DMZ is evil...if you have a Linksys router try this, and if not try this anyways http://www.linksysftp.org/index.php
    --
    Adam

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    136
    With a setup like this, would you guys suggest a software firewall also?
    KapperDog

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    130
    Im behind a belkin router (its a piece of S#%$) I already configured the virtual server on port 21.
    I have bullet proof FTP and a dynamic ip can anyone walk me through the setup.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •