problem with encoder
Results 1 to 5 of 5

Thread: problem with encoder

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    63

    problem with encoder

    im runing winxp pro and every time i open avi files in various programs, and error message pops up saying cannot find proper encoder. Its probably from some old hardware encoder program i downloaded out of stupidity called DVMPEG but i cant find the program anywhere i searched for it and everything. this is really making me mad because i cannot watch any videos without that stupid error box poping up.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    239
    Head on over to http://www.klitesite.com/ Get the newest codecs and install them.
    It\'s 106 miles to Chicago, we\'ve got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it\'s dark and we\'re wearing sunglasses.

    Hit it!

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    63
    ok now i can play my new videos but when i use adobe premier i try playin somethin and an error box comes up that says error obtaining factory class encoder object...

  4. #4
    The Iceman Cometh
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Re-install Adobe Premiere. One of the encoders with the K-Lite Codec Pack conflicts with one of Premiere's codecs. Re-installing Premiere will solve the problem.

    AJ

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    63
    same thing comes up when i run nero trying to make a SVCD when its converting it to mpeg2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •