Exe Error
Results 1 to 10 of 10

Thread: Exe Error

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    170

    Angry Exe Error

    Grrr....I am fixing my old CPU and i try to open 'my compter' and a messege comes up..."Explorer.exe has generated errors and will need to be shut down"...What the hell.....

  2. #2
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Which OS? And how old is this computer? When was the last time it had a virus check, internal fan check and a hard drive sector check?
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    170
    Im re formating it...Its loaded with viruses...2000 Pro....But the cpu errors..i wanna get that checked out befor i do any thing else

  4. #4
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Well, I would suggest doing it without it being connected. Remember that sometimes viruses have piggyback trojans with them or are trojans themselves. You don't want to open up yourself to an unnecessary attack.
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    170
    Piggy back?...and its not connected...It hasnt been since i discoovered the problem..

    What do i do to get rid of this Problem?

  6. #6
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    170
    hmm..None of them do..m srry.....any other advise you or anyone else can give to me?


    And ms mittence...Please check out my new thread...'formal appology"

    Mittens

  8. #8
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Rebuild?

    And I've read it... have patience and things will come in time.
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    170
    Accept my apology?
    And im going to rebuild

    Thanx for the help
    Regards
    David

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    156
    rebuild it...if you still have the same problem, then it could be a hardware issue.
    t.e.k.n.o.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides