Runtime error!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Runtime error!

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    30

    Runtime error!

    Hey guys,

    Whenever I go into the forums I get two runtime error messages which ask me to debug. It says its on line 195. And the error is Object Expected. I have attached a txt file with the output from the debuger. I added some text with *'s to show the specific line that isnt working.

    More INFO:
    Running WINXP Pro
    IE 6 will updates installed

    The problem happens under IE but not on Mozilla.

    Just wondering if this is something wrong with my computer or if its the page..
    Ruffasdagut

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    26
    try un-installing IE and have it re-installed again...i hope this helps.

  3. #3
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Don't re-install IE. That's a known bug here at AO. One suggestion would that might resolve it is to update your java install (I don't seem to have the bug any more with a new JRE)
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    12
    Do you have customized internet security zones with java and/or scripting disabled? Are you running a firewall that provides active content blocking?

    I have seen that type of error in those situations.

  5. #5
    Member
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    30

    zone alarm

    I am running Zone alarm, but I dont think it is that because I have been using Mozilla and it doesnt cause any errors. As for the security zones I will check them.
    thanks
    Ruffasdagut

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •