How fast is your box?

View Poll Results: ARE PROXIES SAFE

Voters
7. You may not vote on this poll
  • YES

    5 71.43%
  • NO

    2 28.57%
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: How fast is your box?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    54

    How fast is your box?

    K this is how it works... Download the little benchmarking program (use the 'combined performance index wizard'), bench your box, then post the results! Also post your what guts u have in your box.

    Get the software here: http://download.com.com/3000-2086-10...ml?tag=lst-0-1
    101010 = The answer to liff the universe and everything...

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    772
    Windows says: Installation files corrupted, please obtain a new copy

    lol
    The above sentences are produced by the propaganda and indoctrination of people manipulating my mind since 1987, hence, I cannot be held responsible for this post\'s content - me

    www.elhalf.com

  3. #3
    AO Antique pwaring's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,409
    There's no Linux version...
    Paul Waring - Web site design and development.

  4. #4
    Originally posted here by el-half
    Windows says: Installation files corrupted, please obtain a new copy

    lol
    i got the sme problem...

    ah well my box is fast enough, it fast enough to do the things i wanna do.
    http://members.home.nl/mcvay/mcvay_chobits_sig.jpg
    Im so good in bed, i moan my own name!

  5. #5
    AntiOnline Senior Member souleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Flint, MI
    Posts
    2,884
    don't work on a mac either
    \"Ignorance is bliss....
    but only for your enemy\"
    -- souleman

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    772
    i got the sme problem...
    Lol, nothing is wrong with the installation files, works fine on xp, Win98 messed up so 70% of installation files crash
    The above sentences are produced by the propaganda and indoctrination of people manipulating my mind since 1987, hence, I cannot be held responsible for this post\'s content - me

    www.elhalf.com

  7. #7
    el-half, im running win2000 prof
    http://members.home.nl/mcvay/mcvay_chobits_sig.jpg
    Im so good in bed, i moan my own name!

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    772
    Is your 2k box still stable? Or does it crash (almost) as much as a Win9x/ME box? If that's the case, I think it's time to re´nstall it...works fine on 2k too with me
    The above sentences are produced by the propaganda and indoctrination of people manipulating my mind since 1987, hence, I cannot be held responsible for this post\'s content - me

    www.elhalf.com

  9. #9
    Originally posted here by el-half
    Is your 2k box still stable? Or does it crash (almost) as much as a Win9x/ME box? If that's the case, I think it's time to re´nstall it...works fine on 2k too with me
    i could say its still pretty stable, but im gonna install winXP pro this weekend... i think... if i get to it.

    But then again i got pretty good performing machine
    AMD 2000+
    512MB DDR
    MSI KT4 Ultra
    Geforce 4 Ti4400

    and some fast Western Digital and Maxtor harddisks
    http://members.home.nl/mcvay/mcvay_chobits_sig.jpg
    Im so good in bed, i moan my own name!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    547
    well one of my boxes the main one is fast enough P4 3.2 and i had 2 Gig DDR and i updated to 4 gig now, its tunning windows 2k3, and suse 9.0, its pretty fast i think

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •