Sex Dialer
Results 1 to 9 of 9

Thread: Sex Dialer

  1. #1
    Senior Member Info Tech Geek's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Vernon, CT
    Posts
    828

    Sex Dialer

    Do you need a dial up connection for a sex dialer to install on your machine or is it the site you go to. I had just went over a friends house and his father asked me if there was a way to block the install of the software. So I went into the account and set my friends 13 year old brothers account as a Restricted User and set the permissions to the WINNT folder as Read & Execute only.

    I have not seen a dialer in ages and was wondering if they only install on systems with a dial up connection.

    Should these settings be efficient or can a dialer still install from a restricted user account?

  2. #2
    AO übergeek phishphreek's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    4,325
    AFAIK: a restricted user can't install. (requires write to system folders and registry)

    If they are on broadband, then no worries. just uninstall the modem.
    Quitmzilla is a firefox extension that gives you stats on how long you have quit smoking, how much money you\'ve saved, how much you haven\'t smoked and recent milestones. Very helpful for people who quit smoking and used to smoke at their computers... Helps out with the urges.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    12
    The dialer will install regardless if you're using dial-up or not. However, it can't mess up your phone bill unless you're using your modem to connect to the Internet. I found HijackThis to be the best software to remove these pests. Hope this helps you out.

    Rob

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    3,839
    very good thread on these things.

    http://www.antionline.com/showthread...hlight=hotporn

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    29
    ummm porn is bad !!! lmfao. Have you tried spybot or Ad-aware. they might find it. I might be wrong but dont those only popup on porn sites? At 13 isnt he a little young. hahahaha.
    There is only 10 types of people who understand binary those who do and those who don\'t.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    114
    Most of them dialers install themselves if your IE settings for activeX and java are missconfigured. The restricted user measure is enough as that user can't possibly install anything, but you should consider going to Tools>Internet Options>Advanced and do a little tweaking to make it saffer. Maybe the kid needs to actually download aomething usefull from the net.

    Getting a GOOD pop-up stoper does help http://www.besttoolbars.net/popupblocker.php.
    Spybot S&D also as a feature to prevent those type of auto downloads http://www.safer-networking.org/inde...g=en&page=bots.

  7. #7
    Spybot and Ad-Aware should take care of those things but what you did with the permissions will help it also. One of the best pop up blockers on the net for Windows is the google pop up blocker that thing is awesome for being free.
    JP



  8. #8
    Senior Member Info Tech Geek's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Vernon, CT
    Posts
    828
    They are using Earthlink and NetZero as Dial Up providers, so they primarily depend on their dial up.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    500
    if you get a dialer installed and you are on broadband, dont think you wont get charged. I used to be a distributer of dialers way way way back, and i got money from broadband users the same as dial up users. Not sure how they charge you but they can and WILL charge you and collect.
    Ron Paul: Hope for America
    http://www.ronpaul2008.com/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •