desperatly waiting for an answer (IIS5)
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: desperatly waiting for an answer (IIS5)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    11

    desperatly waiting for an answer (IIS5)

    my senario

    IIS 5 On win 2k 256MB ram 20 GB HD CGI extention installed along with SP4 and all updates
    live ip on the internet no firewall<< i know its a drow back i am in the process of changing that

    a network webcam (Axis 2100) uploads 5Kbs of data about every 30 seconds
    ImageFolio 3.1 (www.imagefolio.com) (cgi web gallery)
    HTTP Server (iis 5 ) is being used


    no my problem is that the iis and ftp services go down very often, i dont get that many hits to get it over loaded, or is it the ftp is already generating alot of trafic ?

    please guide

    desperatly waiting for an answer

  2. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    59
    Have you checked the event logs?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    11
    nothing in there thats weird

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    11
    to tell you the truth the services dont litraly stop i mean the service is still up and running according to the console .. but it aint .. if i restart the service it worx fine for another 30 minutes lets say

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2
    Have you tried it without the webcam?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    11
    yep!!! same problem

  7. #7
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    How do you know it isn't running if the console indicates it is? Are you attempting to connect from an outside source?

    What kind of network connection do you have? Cable, dialup? Does your AUP allow you to run servers?
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    11
    i have fisical access to the machine and as for the console i am on the local machine when connecting to the services using the console

  9. #9
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    What options have you enabled for event logs (auditing)?

    Have you tried uninstalling the Folio? (conflict?)

    Do you have AV software installed? (conflict?)

    What other applications are running?
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2
    !! Missed the 'no firewall' bit earlier Maybe that's your problem - running a Windows machine with IIS and no protection! Have you got any filtering/firewalling in front of your server at all? Have you logged incoming traffic/connections? Can access be gained to other Windows related services (ie. ports other than 80)?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •