problem in configuring iis5.0
Results 1 to 4 of 4

Thread: problem in configuring iis5.0

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    14

    problem in configuring iis5.0

    dear guy's


    In win2000 iis5.0 is added through windows add/remove components.

    1, The localhost pings.

    2, The proxy connection is discarded ( tools--internetoptions-
    connection )

    3, when i use the url "http:\\localhost:8080
    it result's in page cannot be found error.

    4, In the system service they are started.

    5, The pws also


    if any one can assist me . i will be most thankfull for him

  2. #2
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,401
    The webserver runs on port 80 by default not 8080.
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    14
    hello sir,

    Will u please explain me in detail the solution

    but the system is a standalone one.we are not installed

    in the server.

    the port seem's to be alright.

  4. #4
    AO Decepticon CXGJarrod's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    2,038
    Originally posted here by krp
    hello sir,

    Will u please explain me in detail the solution

    but the system is a standalone one.we are not installed

    in the server.

    the port seem's to be alright.
    Have you tryed \\localhost or \\ipaddress ? (Not specifing the port)
    N00b> STFU i r teh 1337 (english: You must be mistaken, good sir or madam. I believe myself to be quite a good player. On an unrelated matter, I also apparently enjoy math.)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •