Can't update!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Can't update!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    15

    Can't update!

    All of the sudden when I go to the windows update site I can't retrieve the updates. It says that their using new software to do the updates with and that I need to install it. The problem is, every time I hit the update now tab to install the new software it just pauses for a second and leaves me at the same page... everything unchanged. This is preventing me from getting alot of critical updates. What should I do, and is anyone else having these types of problems?

    I attached a screenshot of what the page looks like:

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    15

    Can't update!

    All of the sudden when I go to the windows update site I can't retrieve the updates. It says that their using new software to do the updates with and that I need to install it. The problem is, every time I hit the update now tab to install the new software it just pauses for a second and leaves me at the same page... everything unchanged. This is preventing me from getting alot of critical updates. What should I do, and is anyone else having these types of problems?

    I attached a screenshot of what the page looks like:

  3. #3
    @ΜĮЙǐЅŦГǻţΩЯ D0pp139an93r's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,696
    Use the update CD that can be ordered, for free, from MS. I believe that is has the newest version of Windows Updater on it too...

    BTW What version of Windows are you running? 98, NT, XP, 3.11?
    Real security doesn't come with an installer.

  4. #4
    @ΜĮЙǐЅŦГǻţΩЯ D0pp139an93r's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    St. Petersburg, FL
    Posts
    1,696
    Use the update CD that can be ordered, for free, from MS. I believe that is has the newest version of Windows Updater on it too...

    BTW What version of Windows are you running? 98, NT, XP, 3.11?
    Real security doesn't come with an installer.

  5. #5
    I can download, but I can't install (mentioned this in some other threads too). I get the error "cannot connect to metabase".

  6. #6
    I can download, but I can't install (mentioned this in some other threads too). I get the error "cannot connect to metabase".

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    15
    I'm in XP. Can you give me a link to get that free update cd so I can send off for it?

    Thanks.

    ~.bat-man

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    15
    I'm in XP. Can you give me a link to get that free update cd so I can send off for it?

    Thanks.

    ~.bat-man

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    134
    Just a thought but it could well be a ActiveX or Javascript problem. It might be worth trying to put the microsoft update site in you Trusted sites list in the Security options of IE and just making sure the page is allowed to run any JS or ActiveX it needs to. If it works its prob a good idea to delete it from your trusted sites list afterwards just to be on the safe side.
    Anyway hope this is of some help.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    134
    Just a thought but it could well be a ActiveX or Javascript problem. It might be worth trying to put the microsoft update site in you Trusted sites list in the Security options of IE and just making sure the page is allowed to run any JS or ActiveX it needs to. If it works its prob a good idea to delete it from your trusted sites list afterwards just to be on the safe side.
    Anyway hope this is of some help.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •