SP4 problem on 2000 advance server!
Results 1 to 3 of 3

Thread: SP4 problem on 2000 advance server!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004

    Question SP4 problem on 2000 advance server!


    OS: Advance 2000

    Service Pack 4 installation problem!

    "The file c:\winnt\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. Close all other application and then click Retry."

    I have closed all application but i kept getting this error.

    Please Help!
    Will to Learn

  2. #2
    AntiOnline n00b
    Join Date
    Feb 2004

    have you tried restarting your System. ATAPI is your cd/dvd rom drives I dont understand is why they would keep you from installing a service pack.

    There was a similar problem when i was trying to install service pack 2 . Do you have DAEMON TOOLS(is a virtual cd/dvd-rom emulator). if you have uninstall it and run the service pack

    --Good Luck--

  3. #3
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Redondo Beach, CA
    Moved from Microsoft Security Forum to Operating Systems Forum. (not a security issue)

    Let me guess. You're trying to install it off the CD Rom? Try copying it to the hard drive, remove the CDRom Disk and then try installing it.
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts