Exchange 5.5 with blank originators
Results 1 to 4 of 4

Thread: Exchange 5.5 with blank originators

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    27

    Post Exchange 5.5 with blank originators

    Hey has anyone seen blank originators in Exchange 5.5 under the Internet Mail Connector? I've been seeing it allot lately when I look at the outbound que and i'm trying to figure out what's going on. I'm not sure if it's a relay happening from the outside of if a user internally has some spamming program on there system. It shows the destination but the originator is <>.

    Any input would be appreciated..
    If at first you don\'t succeed, f**k it try something else.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    748
    What do you see in the tracking log? A lot of time system messages will appear to have a null sender. System messages would be read/delivery notifications, and NDRs.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    27
    Unfortunatley message tracking is not turned on. Any other ideas?
    If at first you don\'t succeed, f**k it try something else.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    748
    Without message tracking you are not going to be able to tell definitively what the messages are. With message tracking it would take about 5 minutes to tell if what you are seeing are system messages an legitimate, or if they are something that is not legitimate on your network.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •