I have Avirus - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 35

Thread: I have Avirus

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    27
    k Guys , the problim is that i had infected with aGtbot , is disabled My Ctrl+Alt+Del in my user (windows XP as i sayed , and its Administrator user the bot, but its affect is still ... i cant open the regedit or Crtl+Alt+del .. `cos the virus had disabled them ... how can i enable them back ?! , in another users i can use them .. just in 1 user i can it says that the Administrator disabled at .. all i want 2 know is how 2 enable them again ,, i have access 2 all users (include Administrator ) ..
    Thnx 4 helping

  2. #22
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,191
    The only way you can enable them is by removing the malware that is blocking them. It is running.....I have given you an online scanner and a tool.

    Anyway, why do you want to enable these items for only some profiles..........why not just log on as administrator and create new accounts with the authorities you want?

    This malware does not edit user profiles.............if those facilities are disabled then you ARE infected, and the malware IS running.

    If this is not the case, then the profiles are corrupted and need to be replaced.

    I hope that explains.

    If you cannot do someone any good: don't do them any harm....
    As long as you did this to one of these, the least of my little ones............you did it unto Me.
    What profiteth a man if he gains the entire World at the expense of his immortal soul?

  3. #23
    Right turn Clyde Nokia's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Button Moon
    Posts
    1,696
    i find it hard to beleive that it is your own home computer you are using, as most home users would be a tad worried if they have a trojan/worm/virus on their computer.

    You seem more worried with getting regedit and the task manager active............why???

    Its more likely you are using a computer that has the task manager and regedit disabled for a security reason, proberbly so people like you can mess up the workings of the computer!


    // Its not worth telling him how to remove virus's anymore cause he aint interested.
    Drugs have taught an entire generation of kids the metric system.

    http://tazforum.**********.com/

  4. #24
    HeadShot Master N1nja Cybr1d's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Boston, MA
    Posts
    1,836
    he's trying to gain administrative to the computer...which is not his own, and now he's stuck because he screwed himself over. Live and learn my friend. Listen to what we told you and stop being a spoiled little brat.

  5. #25
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    1,675
    lol

    third post from the top on page one:

    If this is not your personnal computer and if you are on a network, make sure your system administrator is aware of the problems.
    bingo......
    Connection refused, try again later.

  6. #26
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,191
    But Relyt,

    The gentleman says that:

    1. It IS his computer
    2. He has access to all accounts, including Administrator.

    So why doesn't he just log in as administrator, delete any defective accounts and create new ones?

    There comes a time when you don't wonder about the marvels of Microsoft, you just fix them?

    Unless, heavens forbid, he is lying to us.....................................


    If you cannot do someone any good: don't do them any harm....
    As long as you did this to one of these, the least of my little ones............you did it unto Me.
    What profiteth a man if he gains the entire World at the expense of his immortal soul?

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    1,675
    Nihil,


    He does claim it's his though.

    have avirus in my coumputer
    i have access 2 all users (include Administrator ) ..
    It just surprises me that he hasn't got it taken care of yet after all the guidance. Not having some privileges might make it more difficult though.



    Connection refused, try again later.

  8. #28
    Regal Making Handler
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,668
    Anyone asked this joker if he can right click on the task bar and get to the task manager this way??
    What happens if a big asteroid hits the Earth? Judging from realistic simulations involving a sledge hammer and a common laboratory frog, we can assume it will be pretty bad. - Dave Barry

  9. #29
    What about pressing ctrl + shift + esc to open the task manager, does that work on your machine?

    Correct me if i'm wrong... doesn't the group policy editor (local computer policy) hold a method to stop users of some groups from entering administration commands? such as disabling access to the task manager?
    You are so bored that you are reading my signature?

  10. #30
    Right turn Clyde Nokia's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Button Moon
    Posts
    1,696
    CTL + Shift + Escape - thats a new one for me, i dont think I have ever heard of that before!

    Does the job though!

    Cheers dood!
    Drugs have taught an entire generation of kids the metric system.

    http://tazforum.**********.com/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides