I have Avirus - Page 4
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 35 of 35

Thread: I have Avirus

  1. #31
    Senior Member therenegade's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    400
    Right,all you guys simmer down,he hasnt said a bloody thing in ages! lol,not that I think he's got anything left he CAN say..but bah...

  2. #32
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    27
    NO .. if u think that m Lying , think so .. _|_
    annihilator_god : NOp . the same ..

  3. #33
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,178
    Ladies and Gentlemen,

    "Case proven.................guilty as charged"?????????????

    Well if not of that, of crass stupidity at the least. If you have Administrator and cannot fix the problem, given the advice that was provided, then you should not have Administrator?

    If you ask a question and do not take the advice given, or cannot take the advice given, why ask in the first place?

    Now, if you don't have Administrator and want to get it, that would be somewhat different question from "I have a virus" (but won't run any AV software) would it not?

    Just my view
    If you cannot do someone any good: don't do them any harm....
    As long as you did this to one of these, the least of my little ones............you did it unto Me.
    What profiteth a man if he gains the entire World at the expense of his immortal soul?

  4. #34
    Right turn Clyde Nokia's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Button Moon
    Posts
    1,696
    Hey NasRaT, quit whilst your behind but still have that little green dot next to your name, I think the reason people have been reasonable with you is because this is essentially your first post.

    Just incase I/we are wrong about you though, what happens when you try to uninstall and then reinstall your Anti-Virus?
    Drugs have taught an entire generation of kids the metric system.

    http://tazforum.**********.com/

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    27
    Its not installing ...
    the NAV says that its already installed ...
    and the AVG has time out .. and not working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides