please be a show off
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: please be a show off

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    197

    please be a show off

    ok can you guys attach screen shots of your desktops

    i am going to put it on my web site and have people vote for the best

    333 C:\hackerz\danger

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4,055
    ehh, mine's nothing to show off really? Do you think we have some 1337 hax0r desktop's? Okay, I take that back.. maybe some of us do.
    Space For Rent.. =]

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    197

    mine

    ok i'll give you an example of what i am talking about

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    197
    what do you meen 1337 hax0r desktop

    u know to much now im going to have to kill u < just playing

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    4,055
    Okay.. first, I know what a screenshot is, thank you Second, wtf?? Dude, you okay?
    Space For Rent.. =]

  6. #6
    Regal Making Handler
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,668
    Here you go.
    What happens if a big asteroid hits the Earth? Judging from realistic simulations involving a sledge hammer and a common laboratory frog, we can assume it will be pretty bad. - Dave Barry

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    197
    a screenshot is picture of your desktop

    1to make a screenshot first go to your desktop

    2then go to paint

    3then in paint put paste and wala there u have a screen shot



    what do you mean am i ok

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    620
    Originally posted here by disturb
    a screenshot is picture of your desktop

    1to make a screenshot first go to your desktop

    2then go to paint


    3then in paint put paste and wala there u have a screen shot



    what do you mean am i ok
    Uhh... Don't forget to hit Print Screen button.

    jinxy... That backgrous is just... wrong

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    373
    I don't have "paint", but I do have Screen Capture Program, will that work?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    311
    Already done-
    http://antionline.com/showthread.php?s=&threadid=240955

    I don't have "paint", but I do have Screen Capture Program, will that work?
    You can use any image editing program - the print screen button takes a picture of your screen, then puts it on your clipboard. Kinda like highlighting your whole screen and pressing control + C.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •