How to find where (on earth) an I.P is! - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: How to find where (on earth) an I.P is!

  1. #11
    AFLAAACKKK!!
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,065
    Am I going crazy or did I write a tutorial on tracing IP's about 2 month's ago? unit321, You should really search around to see if anyone recently posted any tutorials on the same relative subject as you.
    I am the uber duck!!1
    Proxy Tools

  2. #12
    Antionline's Security Dude instronics's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    901
    Originally posted here by The Duck
    Am I going crazy or did I write a tutorial on tracing IP's about 2 month's ago? unit321, You should really search around to see if anyone recently posted any tutorials on the same relative subject as you.
    This subject was disccused a year ago. There is nothing wrong with multiple tutorials on the same subject. If the tutorials are good, and understandable, then there should be NO limit to them. Tutorials are the exception. We already have a ton of firewall tutorials, but ive been writing one for the last month, and i will publish it on here, even though there are other tutorials on that subject. Tutorials should be seen as books. You dont just read one book on a subject, you read as many as you can!

    Cheers.
    Ubuntu-: Means in African : "Im too dumb to use Slackware"

  3. #13
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Sorry. I don't think this is a tutorial. If someone wants to argue the point, please go ahead.
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  4. #14
    AO Ancient: Team Leader
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    5,197
    On the bright side he didn't say:-

    "This is for noobs"
    "Sorry about the spelling/grammar"
    "There's more to come", (before the end of a whole page).

    Don\'t SYN us.... We\'ll SYN you.....
    \"A nation that draws too broad a difference between its scholars and its warriors will have its thinking done by cowards, and its fighting done by fools.\" - Thucydides

  5. #15
    Banned
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Yes
    Posts
    4,429
    Originally posted by HTRegz
    When I hear the word router I immediately think of Cisco, Nortel, etc.... it scares me that some people here router and think linksys or dlink.... they're crap... and a new term should be devised for them.
    If I think Linksys these days, I automatically think of Cisco (Linksys is a division of Cisco). That doesn't necessarely mean that when I think of Cisco, I also think of Linksys, but in my case it's the truth (that Cisco logo is staring at me all day long). When I hear the word router, I immediately think of Cisco, and therefore of Linksys. Don't diss my thinking, HT

  6. #16
    Senior Member Info Tech Geek's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Vernon, CT
    Posts
    828
    Originally posted here by Tedob1
    try going here:

    http://www.blackcode.com/net-tools/index.php

    they run a tracert using a server side script.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides