mycomputer/netw..nbhd not opening up
Results 1 to 8 of 8

Thread: mycomputer/netw..nbhd not opening up

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    9

    mycomputer/netw..nbhd not opening up

    hi guys i have got a serious problem

    i cant open my computer or network neighbourhood (win98).when i try to open, the system reads for some time and then get hang.(no windows popups) I have avg installed and updated, i tried some trojen removers, anti spywares/adwares , even reinstalled windows-but did nt find any success.

    But i can browse my computer from internet explorer window (stangely .....). When i tried using run menu it didnt work

    Plzzz help

    zid

  2. #2
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    Is the cable plugged in??

    Is the NIC registered in device manager?

    What happens when you run winipcfg.exe ??

    Can you ping 127.0.0.1?

    Some things to start with.

    MLF
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  3. #3
    Senior Member nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,190
    Hi, Zidzin,

    Is that Internet explorer, or Windows Explorer that lets you browse?

    Can you get into Control Panel, and the stuff on there?

    Is it Win98 first edition or second edition.

    As a first shot, try Trend Micro's "housecall" and Panda Softwares online scanner.

    Also get a copy of "HijackThis and run it....................post the log (as an attachment please ) here.

    It could be a variety of things we will need a bit more info.

    Cheers

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    9
    hi morgan & nihil

    It is the windows explorer that lets me browse.
    I can ping too. And there is no problem in connecting to net or any stuffs like that.
    My only problem is I cant open my computer or network neighbourhood by double clicking
    or rightclick->open on the respective icons on my desktop. every thing else is just working fine. ican open all control panel items too.

  5. #5
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    How bout right click>properties??
    Are you on a network??

    Maybe the sys admin has locked these down?

    Is it just in your profile...or all profiles??

    Does it happen on another machine?

    MLF
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    9
    hi morganlefay
    no im am not on a network

    zid

  7. #7
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    sounds like malware to me

    Do you have AV...updated?? Have you scanned??

    How bout spyware removers?? Have you tried that??
    Whats in the run key??

    Any new software lately???
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    9
    hi buddies ,

    The interest u have shown is hewartfully appreciated. Finally i formatted the system(as i didnt get a solution and had tried out everything u have mentioned).

    zid

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •