www.news.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: www.news.com

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    343

    Unhappy www.news.com

    Did www.news.com get hacked ???
    Is something going on with C-Net ????

    Franklin Werren at www.bagpipes.net
    Yes I do play the Bagpipes!

    And learning to Play the Bugle

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2004
    Posts
    519
    looks fine to me .. but it may have been fixed by now

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    343

    www.news.com

    www.news.com looks like
    this to me, not the normal site

    http://www.bagpipes.net/files/cnet-1.jpg

    Is this the new design...if so ... It STINKS!!!!
    Franklin Werren at www.bagpipes.net
    Yes I do play the Bagpipes!

    And learning to Play the Bugle

  4. #4
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Looks like viewing of pictures and tables was turned off. I see the site as it normally is. Have you altered any of the security settings for IE (e.g., script languages allowed to run, higher security values).
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    343
    I did install SP2 RC2 on my main box.....
    I check other computers on my network and your right.....
    I see www.news.com as normal on my other computers
    Now I have to figure out what where and why!!!!???!!!

    (grumble...grumble...)
    Franklin Werren at www.bagpipes.net
    Yes I do play the Bagpipes!

    And learning to Play the Bugle

  6. #6
    Macht Nicht Aus moxnix's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Huson Mt.
    Posts
    1,752
    Originally posted here by Highlander
    I did install SP2 RC2 on my main box.....
    I check other computers on my network and your right.....
    I see www.news.com as normal on my other computers
    Now I have to figure out what where and why!!!!???!!!
    Well, I have SP2 RC2 installed on my computer and every thing with the site looks fine for me. Of course, I use Firefox as a browser and not IE6.
    \"Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, Champagne in one hand - strawberries in the other, body thoroughly used up, totally worn out and screaming WOO HOO - What a Ride!\"
    Author Unknown

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •