svchost.exe
Results 1 to 6 of 6

Thread: svchost.exe

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    2

    Arrow svchost.exe

    Hi, I recently been having problems with the svchost.exe process, it keeps my pc running at 100%. I'm running an amd duron 2200+ pro and windows xp pro. I would apreciate any help.

    Lately my cpu has been stucked at 100% because a process called
    svchost.exe(its not the virus, i've double checked it)I dont know what
    is causing the process to work this way. I've been using this pc for 5
    months and I never had problems at all, since 2 weeks ago. I would
    apreciate your help.

  2. #2
    The Iceman Cometh
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Do a search of the AO threads. There is quite a bit of information there which may help you resolve your problem. Also, do a search on Google as there a numerous sites (including ac couple from Microsoft) which are dedicated to helping solve such problems.

    If you can't find anything there, come back here but give some more information (such as other processes you have running, what you mean by "eating up speed", etc.)

    AJ

  3. #3
    AO French Antique News Whore
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    2,126
    Probably MsBlaster Virus: ( http://securityresponse.symantec.com...ster.worm.html )

    What os do you run?
    -Simon \"SDK\"

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    2
    Originally posted here by SDK
    Probably MsBlaster Virus: ( http://securityresponse.symantec.com...ster.worm.html )

    What os do you run?
    I run Windows Xp Pro.

  5. #5
    The Iceman Cometh
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    1,209
    Straight from a Google Search

    This thread at MajorGeeks should help you resolve (or at least troubleshoot) the problem. Do some research next time.

    http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=39586

    AJ

  6. #6
    the beign of authority kurt_der_koenig's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Pa
    Posts
    567
    I had a recent problem with this! Go here:

    http://www.antionline.com/showthread...hreadid=261453

    The links in here will help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •