Win XP SP2 problems. - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Win XP SP2 problems.

  1. #11
    Senior Member OverdueSpy's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    556
    Thanks for the advice everyone. Good ideas all around. It turns out that this was an issue with the cable modem, where it happened to booger up on my post SP2 reboot. Had to install a new cable modem and wallah, it works like a champ.

    Thanks again guys!
    The mentally handicaped are persecuted in this great country, and I say rightfully so! These people are NUTS!!!!

  2. #12
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    Glad to hear your issues are fixed....

    Just for reference, did SP2 cause the problem with the cable modem?
    - Maverick

  3. #13
    Chances are mav, probablly not. Even before SP2 I had to replace my comcast modem merely because it was wearing out. The newer black release cable modems kick ass, and solved my similar problem he had.

  4. #14
    Senior Member OverdueSpy's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    556
    Nope SP2 had no mal-affect on the cable-modem. It just up and died.
    The mentally handicaped are persecuted in this great country, and I say rightfully so! These people are NUTS!!!!

  5. #15
    Top Gun Maverick811's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Posts
    852
    Thanks for the replies Pooh and Overdue. I didn't figure that SP2 was the culprit but you never know!
    - Maverick

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •