wtf?
Results 1 to 6 of 6

Thread: wtf?

  1. #1
    0_o Mastermind keezel's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,024

    wtf?

    I got a windows error when I tried to open something saying "Oops...the system was unable to perform the operation. Please try again later." Doesn't sound like Microsoft's dry professionalism...but it was in a windows error box.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    195
    atleast you had a error box saying system was unable to perform action,please try again later , here i have latest service pack and then boom! a failed CD-RW drive and that too with no error report , what to do? this word professionalism is really buggin me off from lst two days.

    I'm sorry for my language but i'm really tired and irritated with my box. sorry guys.
    It\'s all about sense of power.

  3. #3
    BS, EnCE, ACE, Cellebrite 11001001's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Just West of Beantown, though nobody from Beantown actually calls it "Beantown."
    Posts
    1,229
    It's funny how many threads are named "wtf" .....


    Keezel-

    What were you trying to open?
    That's Officer 11001001 to you...
    Now you see me | Now you don't
    "Relax, Bender; It was just a dream. There's no such thing as two." ~ Fry
    sometimes my computer goes down on me

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    1,130
    when you tried that, are your system very busy, i.e. a lot of stuff running ?
    Meu sítio

    FORMAT C: Yes ...Yes??? ...Nooooo!!! ^C ^C ^C ^C ^C
    If I die before I sleep, I pray the Lord my soul to encrypt.
    If I die before I wake, I pray the Lord my soul to brake.

  5. #5
    0_o Mastermind keezel's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    1,024
    My system wasn't busy at the time, and I was actually opening gmail....or surfing to gmail. W/e. It could be something programmed by google but the fact that it was in a windows error box instead of in the web page saying something like "server too busy" totally threw me off. It's happened 3 times now though...

  6. #6
    Keeping The Balance CybertecOne's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Australia
    Posts
    660
    then it was gmail that did the message. not windows. it just looked like one from windows.

    so i dont think you should worry, the connection probably just timed out.
    "Any intelligent fool can make things bigger and more complex... It takes a touch of genius --- and a lot of courage to move in the opposite direction."
    - Albert Einstein

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •