spywareblaster gone bad
Results 1 to 5 of 5

Thread: spywareblaster gone bad

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    197

    spywareblaster gone bad

    Ok this is what happened i was updating my spywareblaster and when it started to install the updates my antivirus was alerting me like crazy that a password stealer trojan was being installed do any of you know if it was actualy spyware blaster (the possibilities are slim because there is realy no other why it could of gotten there because i never downloaded any thing for a while except for that and the files where in the spywareblaster directory

  2. #2
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Have you looked through your processes (say with ProcessExplorer) to see if anything is running? Is it possible that the Spywareblaster itself got compromised? Have you checked at http://housecall.trendmicro.com to see if it pulls up the same response? Which AV are you using and which trojan specifically is it identifying? Have you checked to see if any information is going out of your machine (use a sniffer to see what traffic is going out).
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,019
    You AV probably just keyed in on something in the updated definitions, but it would be helpful to know what AV you are running, which version of SpywareBlaster that you have, etc.

    Also, your AV should have given you the location of the infected file?? Or did it just say "A file you are attempting to download is infected with...blah, blah, blah."??

    I'm rather curious?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    253
    Hmmmmmm. You have gotten me worried. I use NAV 2003 w/ 11/23
    defs. My copy of SpywareBlaster is ver 3.2, updated to 11/23.
    I never got any indication that a password stealer was being
    installed when I updated SpywareBlaster. Should I be worried ?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    1,019
    I think it is a false positive. I just downloaded the update, and everything still checks out clean on my system.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

 Security News

     Patches

       Security Trends

         How-To

           Buying Guides