CTS Antivirus 2004 - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: CTS Antivirus 2004

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    394
    This text was in LOG.TXT:

    11-29-2004 13:49 000: [Error] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-29-2004 13:49 000: [Error] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-29-2004 13:49 000: [] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-29-2004 13:49 000: [] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-29-2004 13:54 000: [] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-29-2004 13:54 000: [] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    11-30-2004 12:30 000: [] Fehler: Subscript out of range modAntivir.Main
    // too far away outside of limit

  2. #12
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,191
    Have you downloaded and run this:

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

    It is VB6.0 SP6

    EDIT:

    modAntivir.Main?????????????????

    "Fehler" means "fault" or whatever............IN GERMAN!!!!!!!!!!

    Antivir is the name of the product distributed by H+BEDV, a German AV company

    AVG, on the other hand comes from Grisoft, and is Czech.

    It looks like you have two conflicting AV products there.


  3. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    394
    Ouch.......... not working, that'r some bugs in AV and not in Runtime, I have updated system with "good" configuration on my PC
    // too far away outside of limit

  4. #14
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,191
    Please check the edit to my last post................

    Are you running "Antivir" from H+BEDV?, it looks like there is a conflict between that and AVG?

    The error message is a Visual Basic one alright, but probably not a VB problem as such.

  5. #15
    Senior Member Falcon21's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Singapore
    Posts
    252
    "Subscript out of range" as the words suggest that there is a bug in the program where it tries to access an element that is unavailable. Maybe I am wrong? I am not too sure...

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    394
    Ouch, I have no other AV installed on my computer -> it becouse I testing other programs and as I know AVs can couse problems with eachother and some other programs that using realtime scanners

    t.ex. for Symantec Norton:
    http://service1.symantec.com/SUPPORT...rc=bar_sch_nam

    http://service1.symantec.com/SUPPORT...&osv=&osv_lvl=

    Am I wrong?
    // too far away outside of limit

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    6
    thanks boo for the message but it seems i have bigger fish to fry.I cat seem to
    delet this one specific virus out when i try to my mouse freeze and my computer wont
    do anything.Anyway i just left the virus in the vault what should i do with it :mad issed:

  8. #18
    Super Moderator: GMT Zone nihil's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    United Kingdom: Bridlington
    Posts
    17,191
    Delete out of quarantine/vault

    Run active scanning..Trend Micro, Panda software.......

    Get Ad Aware SE and SpyBot Search & Destroy..............update them and then re-boot.....run them in SAFE MODE

    Good luck

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    6
    Thanks Nihil

    I try that now if i can only find a way to stop getting booted off yahoo LOL my butt has sole tracks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •