Other Active AP'S
Results 1 to 6 of 6

Thread: Other Active AP'S

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    93

    Other Active AP'S

    Hmm, there is about 3-4 active AP's within my range, and everyonce in a while, I get disconnected, and is says I'm connnected to lets say my neighbour. How do I stop this or maybe make it so I can pick my network manually instead of windows picking random AP's.
    If at first you don\'t succeed, work for Microsoft.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    LA, CA
    Posts
    292
    List only your network in the perfered networks area of the wireless network connections properties.
    A mind full of questions has no room for answers

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    145
    There is also a setting "Automatically connect to non-=preferred networks"

    Disable this.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    93
    Originally posted here by Winston
    There is also a setting "Automatically connect to non-=preferred networks"

    Disable this.
    Where is that?
    If at first you don\'t succeed, work for Microsoft.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    LA, CA
    Posts
    292
    under advanced on the previously displayed screen (the button, not the tab)
    A mind full of questions has no room for answers

  6. #6
    Member
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    93
    Alrighty, I will do that, thanks everyone.
    If at first you don\'t succeed, work for Microsoft.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •