Logging into dos, Win2000 pro
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Logging into dos, Win2000 pro

  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    46

    Logging into dos, Win2000 pro

    Where would you go about doing this? I know theres a boot into safe mode with dos, but that requires you to have login access. Thanks for helping!

  2. #2
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,401
    What are you trying to accomplish?
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  3. #3
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Start --> Run --> type cmd

    Is that what you're looking for?
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    46
    No i don't have user access. Trying to see how someone locked me out through the dos.

  5. #5
    Just Another Geek
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    3,401
    They didn't lock you out through dos.

    Sounds like you're trying to break into some W2K box.
    Oliver's Law:
    Experience is something you don't get until just after you need it.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    46
    No offense intended but if i wanted to break through my own box i'd just use my password recovery disks, erd commander, or various other crack cds i have. Or i'd just grab the sam and break it with cain.

    My simple question here is, howed he get through my box without using any of those tools. He only mentioned "manipulating the user accounts through(net user). Ok let me re phrase the question "How would you boot into dos with local admin rights with win 2000pro?" Because that's apparently what he did.

  7. #7
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Sounds more like he did a red button attack. (null connections)
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    46
    You mean ip$ null null? Something like that?

  9. #9
    Just a Virtualized Geek MrLinus's Avatar
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Redondo Beach, CA
    Posts
    7,324
    Possibly. It's a guess, assuming he's being straightforward with you. He might also be using one of the Kaht (Kaht II) exploits (those seem rather popular with my students these days although I don't know if I'd consider it the same as a net use exploit/flaw)
    Goodbye, Mittens (1992-2008). My pillow will be cold without your purring beside my head
    Extra! Extra! Get your FREE copy of Insight Newsletter||MsMittens' HomePage

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    46
    He also has physical access to my computer, i've tried booting into dos and it never worked for me, how many ways are there to boot into it without a boot disk anyways??? I've tried googling, didn't really help. Thanks msmittens for the informative replies.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •