Ide RAID Controller
Results 1 to 2 of 2

Thread: Ide RAID Controller

  1. #1
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152

    Ide RAID Controller

    Hi there,

    I have a problem...and I am not sure it is a hardware failure...

    I have setup a w2k WS using a SIL 0680 ata/133 Raid Controller.

    2 Brand new Seagate IDE drives.

    Throw in the w2k disk and it recognizes the drives and installs.

    I use the W2k disk management to create more partitions and format with NTFS.

    apply all updates...tranfer data...join the ws to the domain...reboot

    "press a key to reboot" message.

    The bios find the controller, the controller bios finds the drives?

    but I cannot get it to boot.

    I throw in a w2k install disk...it cannot find the drives to repair or install??

    I think the controller has failed?

    Ant insight is greatly appreciated

    MLF
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

  2. #2
    AOs Resident Troll
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    3,152
    Needed a new driver...

    From the vendor


    Fixed problem on Win2K/XP of converting a drive that requires 48-bit address to a dynamic disk
    Thought I post the solution...I was freaking..cause I had just spent a huge amount of time on this machine
    Repairing now
    MLF
    How people treat you is their karma- how you react is yours-Wayne Dyer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •